Curaprox tannbørste, 1560

1
Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 27203

Myk Tannbørste fra Curaprox

På tannbørsten fra Curaprox sitter et kompakt hode. Børstens hår er ultra myk. Tannbørsten er skånsom mot tannkjøttet, samt sørger den for fjerning av plakk på tennene ved børsting, uansett børste teknikk. Dine tenner vil etter børsting være uvanlig rene og veldig glatt. Tannbørstens kompakte hode med veldig fine børste hår sørger for at alle overflater i munnen blir rene, selv de bakerste tennene.

Mange foretrekker en hard tannbørste, men oftest er børstens hår for stive og derfor kan den ikke rengjøre alle overflater i munnen. Samtidig er den harde tannbørsten ikke god for tannkjøttet, da hårene ofte skader det.

Det finnes tre typer myke tannbørster fra Curaprox. Denne modellen Curaprox 1560 er en myk tannbørste, Curaprox 3960 er veldig myk og Curaprox 5460 er ultra myk.

OBS! Fargen på tannbørsten vil variere og derfor kan det ikke garanteres at fargen på den leverte tannbørsten tilsvarer fargen på bildet.

Innhold: 1 stk

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Curaprox
Varenummer: 27203

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.