TePe Original Mellomromsbørste 0,70 mm - 8 stk.

1
1
1
1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38976

TePe Original - Funksjonel mellomromsbørste på 0,7mm

Denne TePe børste er spesielt designet til effektivt å rense området mellom dine tenner, der hvor din allminnelige tannbørster ikke når. Børsten er utviklet i samarbeid med tanneksperter, så den får den beste funksjon og best mulig kan rense dine tenner og holde tannkjøttet sunt og rent. Børstene er fremstilt av plastovertrukket metalltråd hvilket gjør dem ekstra skånsomme mot din munn. 
De små børster er i aller høyeste kvalitet, og er super handy å bruke, da børstedelen kan bøyes og dreies. Regelmessig rensing med denne børsten vil forebygge tannkjøttsbetennelse, karies og dårlig ånde. 

TePe Inderdental Brush fås i 9 forskjellige størrelser, så de passer til forskjellige mellomrom og forskjellige munnstørrelser. Denne variant på 0,7mm kommer i en frisk gul farge. Produktet inneholder 8 stk. 

Om merket:
TePe ved at ordentlig munnhygiene henger sterkt sammen med din overordnede gode helse. Derfor finner firmaet innovative og moderne løsninger til å bevare det sunne smilet og det gode miljø i munnen. Alle TePes produkter er ytterst funksjonelle og av høyeste kvalitet, så alle kan få en god munnhelse. Deres produkter er utviklet av spesialister og brukes i 60 forskjellige land over hele verden. 

Innhold: 8 stk

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra TePe
Varenummer: 38976

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.