Holle Spelt Knekkebrød til baby Ø demeter - 200 gram
Økologiske knekkebrød til babyen fra Holle - et godt mellommåltid å gumle på
Disse knekkebrødene fra Holle er bakt med 83 % speltmel og 11 % fullkornsmel av spelt, begge fra økologisk og biodynamisk landbruk. Kjeksene er gode for barnet å gnage på når det får tenner og stimulerer tyggemuskulaturen. De egner seg også godt til å lage en velsmakende grøt ved å bløtlegge dem i melk eller annen væske. Holles tvebakker kan gis til barn fra 6 måneder.
Produktet er sertifisert med Demeter-merket for biodynamisk landbruk og EUs økologimerke.
Anvendelse
Gi babyen din knekkebrød som de er, eller prøv å myke dem opp med melk. Mange gravide bruker også dette produktet til seg selv mot svangerskapskvalme. De kan spises som de er eller med for eksempel ost og syltetøy.
Forslag til servering:
Bryt 3 knekkebrød i små biter i en dyp tallerken. Kok opp 120 ml melk og 60 ml vann og hell det over knekkebrødene. Mos dem lett med en gaffel og rør til konsistensen er som grøt. Avkjøl til kroppstemperatur før servering til barnet.
Oppbevaring: Tørt og ikke for varmt. Brukes innen 2-3 uker etter åpning.
Innhold: 200 g
Energi |
1674 kJ / 396 kcal |
Fett |
6,3 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,7 g |
Karbohydrater |
70 g |
- herav sukkerarter |
1,8 g |
Kostfibre |
4,0 g |
Protein |
13 g |
Salt |
<0,01 g |
Speltmel* (83%) (Hvede), Speltfuldkornsmel** (11%) (Hvede), Solsikkeolje*, Gjær*, Tiamin
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Kan indeholde spor af: Sesam, soja, mælk, sennep, lupin.

