Ertekjøtt fra Biogan
Ertekjøtt er produsert av økologiske gule erter.
Ertekjøttet har ikke mye smak, men tar smak av krydderet eller buljongen det tilberedes i. Ertekjøttet kan brukes i en rekke retter, for eksempel lasagne, bolognese eller blandet med grønnsaker og formet til biffer.
Ertekjøtt har et proteininnhold på 55 g per 100 g og et innhold av kostfiber på 16 g per 100 g.
100 g rått ertekjøtt blir til ca. 370 g når det tilberedes.
Tilberedning: Hvis ertekjøttet skal brukes til f.eks. en kjøttbolle. Kok opp 500 ml vann og tilsett en buljongterning, tilsett ertekjøttet, ta gryten av varmen og la det stå i 5 minutter.
Hvis du skal bruke ertekjøttet i en bolognese, trenger du ikke å tilberede ertekjøttet først, men tilsette det på samme måte som oksekjøtt.
Oppbevaring: Oppbevares kjølig og tørt.
Innhold: 250 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1545 Kj / 367 Kcal |
Fett |
5 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,9 g |
Karbohydrater |
17 g |
- herav sukkerarter |
3,5 g |
Kostfibre |
16 g |
Protein |
55 g |
Salt |
0,03 g |
Inneholder:
250 g
Gule splitterter*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Opphavsland:
Sverige
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
