Superfruit Inca - 160 g

Superfruit Inca
Se alle produkter fra Superfruit
Varenummer: 5330

Disse gyldne bærene har fått mange navn, men du kjenner de sikkert som physalis eller ananaskirsebær.

Disse gyldne bærene har fått mange navn men du kjenner de sikkert som physalis eller ananaskirsebær. De er litt sure, men samtidig er de nydelige bær som du kan ved sommetider finne i den tropiske delen av fruktdisken. Bæret kalles også for Inca eller Golden Inca, mens det latinske navn er Physalis Peru Viana L. Inca-bæret er kjent helt tilbake fra Inka-indianerne og for sine ernæringsmessige egenskaper. Inca-bær finnes i store deler av tropene, inklusiv Amazonas. Selve bæret vokser på en ca. 1 m høy plante som gir gul-orange frukter dekket av et tynt og fint lag med blader. Liker du små ernæringsrike bær, så er Inca-bær det rette valg. 

Næringsinnhold: 
Det syrlige bæret er på størrelse med kirsebær og inneholder mange vitaminer: A, C, B1, B2, B6 og B12. De indeholder også mye protein, bioflavonoider og carotenoider. Inca-bær har lenge vært brukt i tradisjonell naturmedisin til forskjellige formål. Inca-bær er nydelig å spise direkte fra posen, en håndfull om dagen, som de er, til salater og desserter, i drikker og smoothies. Superfruits Inca-bær er økologisk dyrket under USDA NOP sertifisering og er håndplukket i Peru og deretter tørket, så du kan nyte dem året rundt. Prøv dem med noen av Superfruit's andre frukter og du får en spennende og næringsrik blanding. 

Innhold: 160 g

Næringsinnhold (pr. 100 g):

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

EU økologimærke

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.