1
1

Biogan

Rismel fullkorn glutenfri Ø - 1 kg

Varenummer: 9496
EU økologimærke Glutenfri segl

Biogan Rismel fullkorn glutenfri Ø - 1 kg

Glutenfri økologisk rismel. Rismelet er av europeisk opprinnelse. Rismel brukes til grøt, matlaging samt baking.

Dette økologiske rismelet er sertifisert glutenfritt. Dette betyr at formaling samt pakking foregår i en fabrikk som ikke forarbeider glutenholdige produkter. Der taes også ytterligere løpende prøver som analyseres for gluten, så grenseverdiene overholdes. 

Innhold: 1 kg

Næringsinnhold per 100 g:

Energi

1491 kj / 351 kcal

Fett

2,2 g

- herav mettede fettsyrer

0,1 g

Karbohydrater

80 g

- herav sukkerarter

0,4 g

Fiber

2,9 g

Protein

7,2 g

Salt

0,01 g

Inneholder:

1 kg

Ingredienser:

Brune ris*

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Opphavsland:

Tyskland

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Inkludert i kategorier

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

5
Basert på 1 anmeldelser
5
4
3
2
1
1
0
0
0
0
Susanne Stahre
Sverige

Snabb leverans. Fin kvalité på mjölet. Fin färg. Mjölet ligger packat i kraftigt papper väl förslutet. Lätt att plocka upp de sydda kedjestygnen. Bra vikmån upptill på påsen. Bra med 1 kg förpackningar. Nöjd kund.

15-11-2019

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt. Ved å registrere deg samtykker du til at vi kan sende deg informasjon om rabattkoder, tilbud og nyheter relatert til vårt sortiment via e-post. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Vi behandler opplysningene dine i samsvar med vår personvernerklæring.