Biogan kikert mel Ø - 1 kg
Kikerten er vanligvis dyrket i Mellom Østen og kalles også for garbanzobønne. Det formalte melet av kikerten kan brukes i usyrede brød og som fyll i posteier, til supper, humus og falaffel mix. Kikerter er en fin proteinkilde og har en god nøtteaktig smak.
Dette kikert melet er glutenfritt.
Innhold: 1 kg
Kan inneholde spor av: Gluten, Soja, Sennep, Sesam
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1421 kJ / 335 kcal |
Fett |
4,9 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,6 g |
Karbohydrater |
54 g |
- herav sukkerarter |
3,7 g |
Fiber |
14 g |
Protein |
22 g |
Salt |
0,01 g |
Inneholder:
1 kg
Formalte kikerter *
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Opphavsland:
Italia
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
