A. Vogel Echinacea Bonbons - 75 g

1
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 20753

A. Vogel Echinacea Bonbons er lekre, veganske halspastiller med rød solhatt og solbær, som virker lindrende på øm og tørr hals

Echinacea Bonbons er din hurtige og effektive hjelp til tørr hals. Tørr hals kan klø og irritere, og uansett årstid kan vi hurtig få bruk for en hjelpende hånd til å slippe problemet. Heldigvis gir naturen gjerne en hjelpende hånd: Echinacea Bonbons fra A. Vogel er super lette å ha med i vesken eller lommen når du er på farten. Pastillene er basert på Echinacea- og solbærkonsentrat samt 100% veganske.

Echinaceakonsentratet er naturligvis utvunnet av friske Echinacea purpurea-planter. De naturlige ingredienser gir ikke kun den flotteste, dype farge, men også den deiligste, avrundede smak. Du slipper kunstige aromaer, søtestoffer og fargestoffer.

Echinacea Bonbons er ditt naturlige valg.

Egenskaper

  • Lekre pastiller med Echinacea og solbær
  • Ingen kunstige aromaer, søtestoffer eller fargestoffer
  • Veganske

Kjenner du Echinacea purpurea? Den blomstrende urt, som pryder mange hager

Echinacea er en blomstrende urt som man i Norge kjenner under betegnelsen rød solhatt. Du har garantert sett den i naboens hage eller på din shoppetur i hagesenteret. Rød solhatt opptrer nemlig ofte som nydelige stauder. Innen for naturmedisinen brukes Echinaceaplanten hyppig. Det gjelder både kosttilskudd, kosmetikk og naturlegemidler.

Echinacea, som brukes i produksjonen av flere av A. Vogels verdenskjente produkter, dyrkes på økologisk vis. Det skjer vha. både A. Vogels egne medarbeidere og helt særlig utvalgte bønder under skarp kvalitetskontroll fra A.Vogel. Alle Echinaceaprodukter i A. Vogels sortiment produseres i Sveits. Her utvinnes de aktive stoffer fra Echinaceaplantene og deres røtter straks etter høsten for å sikre at de aktive stoffer i planten bevares best mulig.

Anbefalt bruk

Anvendes ved behov.


Innhold: 75 g.

Næringsinnhold per 100 g:
Ingredienser:

Rørsukker, Glukosesirup, Invertsukkersirup, Vann, Syre (sitronsyre), Acerolakirsebærpulver, solbærkoncentrat, Naturlige aromaer, Echinacea-koncentrat 0,2%, Hyllebærekstrakt, Krydderurteekstrakt, Salt

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 20753
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.