Gode og effektive tabletter og pastiller mot sår og øm hals

Vondt i halsen hos et lite barnMange sliter med sår hals og hoste om vinteren. Det kan være vanskelig å helt unngå å få litt plager om vinteren, men hos Med24.no selger vi hostetabletter og pastiller med naturlige ingredienser som lindrer og pleier, både til barn og voksne. Vi selger de populære Vekk i Morgen - Væk i Morgen - tablettene med råmelk, samt Fribol sukkerfrie pastiller med naturlige urteekstrakter, og Kamille halspastiller med Echinacea Purpurea og Kamille ekstrakt.


55 Produkt(er)

Efffektiv lindring mot vondt i halsen hos barn og voksne

Vondt i halsen er som regel ikke farlig, men kan være ubehagelig, og noen plages av det mer enn andre. Mange finner at halstabletter kan lindre, og at det å ha noe i munnen som hjelper med å holde hals og svelg fuktig kan lindre ømhet og sårhet.

Hvorfor får vi vondt i halsen?

Vondt i halsen skyldes som regel virus eller bakterie infeksjon. For de aller fleste går disse over av seg selv eller et par dager. Hvis smertene fortsetter, eller du har mistanke om at det kan ligge noe mere bak det, for eksempel streptokokker, halsbetennelse eller kusma, skal du snakke med en lege.

Hvordan kan man unngå vondt i halsen?

Det kan være vanskelig å helt unngå de små forkjølelsene og infeksjonene i løpet av en lang norsk vinter, men det er et par praktiske ting man kan gjøre for å nedsette sjansen for at man blir utsatt.

Mangel på vitamin D
Når forkjølelsen lumrer er det mange som tyr til store doser vitamin C, men ofte kan man tjene mere på å sørge for at man får nok vitamin D i løpet av sesongen. Det norske vinterlyset, eller mangel på sådann, gjør at mange nordmenn får for lite vitamin D. Det er ikke mye som skal til, 15 minutter under en ultraviolett lampe ett par ganger i uken eller et normalt kosttilskudd er oftest nok til å opprettholde et sunt immunforsvar.

God håndhygiene
All forebygging av infeksjoner og sykdom begynner med god håndhygiene, også vondt i halsen. Ved mangel på såpe og vann anbefales det å bruke et hånddesinfeksjonsmiddel.

Få flere gode råd om hvordan du kan forebygge forkjølelse og vintersykdommer her.

Vekk i Morgen

Vekk i Morgen er laget på råmelk, eller colostrum, som har vist en dokumentert virkning mot sår hals i dobbel blindtest i Norge i 1990. Råmelk er den første melken som produseres hos pattedyr (også mennesker) rett etter en fødsel.

Vekk i Morgen bruker overskuddsråmelk fra kyr, produsert i de første 3-4 dagene etter at en kalv har blitt født. Råmelken inneholder en stor mengde antistoffer mot bakterier og virus og hjelper med å bygge kalvens immunsystem.

I tillegg inneholder Vekk i Morgen lysozym fra eggehvite. Lysozym ble oppdaget av Nobelpris vinner Alexander Fleming. Det som er spesielt med Lysozym er at det er et enzym som som spalter polysaccharider oppbygget av N-acetylglukosamin og N-acetylmuraminsyre. Celleveggene hos bakterier er laget av nettopp dette, og derfor har lysozym en bakterienedbrytende effekt.

Kombinasjonen av colostrum (råmelk) og lysozym har et europa patent, og er i pressen blitt anerkjent som et bioteknologisk gjennombrudd.

Man kan ikke ta overdose av Vekk i Morgen, og tablettene kan også brukes til barn. Det anbefales dog at man gir barn tablettene med sitron smak, siden mange barn synes at peppermyntesmaken er for sterk.

Kamille halstabletter

De klassiske Camomile Lozenges inneholder kamille og purpur solhatt (Echinacea purpurea). Begge deler er naturlige ekstrakter fra urter (godkjent til salg i Norge i henhold til Legemiddellisten og urtelisten) og velkjente fra mange produkter brukt til å forebygge og lindre forkjølelse og sår hals.

Kamille er kjent for sin beroligende og avslappende effekt. Det er mange som drikker kamillete om kvelden for å avspenne. 

Fribol hoste og halsdrops

Fribol hoste og halsdrops inneholder naturlige ekstrakter av blant annet lakris, timian, sitron og salmiakk. De er alle sukkerfrie. 

Fribol er tuftet på danske håndtverkstradisjoner og produksjonen foregår i historiske omgivelser i Fjerritslev i Danmark, ikke langt fra hvor Med24 holder til i Løkken.

Fribol lager velsmakende og sukkerfrie produkter med omhu og omtanke for alle som ønsker god smak uten sukker.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.