Malte, økologiske loppefrøskall fra Biogan
Loppefrøskall er også kjent som psyllium og stammer fra den indiske planten plantago ovata.
Loppefrø er vannløselige og absorberer vann.
Biogans økologiske loppefrøskall har et høyt fiberinnhold og kan brukes i brød, spesielt i glutenfri baking, der det bidrar til å hindre at brødet tørker ut.
Disse finmalte loppefrøskallene er spesielt gode til smoothies, vann, juice eller matlaging.
Oppbevaring : Tørt og kjølig.
Innhold: 200 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
834 kJ / 199 Kcal |
Fett |
0,8 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,1 g |
Karbohydrater |
3,7 g |
- herav sukkerarter |
0,2 g |
Kostfibre |
84 g |
Protein |
2,1 g |
Salt |
0,06 g |
Inneholder:
200 g
Loppefrøskaller/psyllium*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Opphavsland:
India
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

