Kongen av chili con carne!
Vakkert dyprøde og nesten umulige å koke kjedelige. Kidneybønner er et must i chili con carne, men er også svært sjarmerende i andre gryteretter og som kalde salatbønner.
Husk alltid å legge bønnene i bløt. Koketiden er ca. 45 min. etter bløtlegging over natten (10-12 timer). Kast både bløtleggingsvannet og kokevannet.
Oppbevaring: Tørt og ikke for varmt.
Innhold: 350 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1333 kJ / 320 kcal |
Fett |
1,5 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,2 g |
Karbohydrater |
40 g |
- herav sukkerarter |
1,2 g |
Fiber |
23 g |
Protein |
24 g |
Salt |
0,04 g |
Inneholder:
350 g
Røde kidneybønner*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Opphavsland:
Kina
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.



