Azukibønner Ø - 500 gr
Azuki-bønner dyrkes hovedsakelig i Kina og Japan, hvor de er svært ettertraktede. Denne lille røde bønnen fortjener å bli brukt i større grad enn den er i dag. Den er svært velsmakende, og den vakre røde fargen vil gi mange retter et fargerikt preg.
Tilberedning: Hell 1 del azuki-bønner i en stor gryte og tilsett 3 deler vann. La bønnene småkoke på svak varme i 1 time. Sjekk bønnene av og til, og tilsett ekstra vann om nødvendig. Sil deretter bønnene og la dem avkjøles litt.
Oppbevaring: Oppbevares på et tørt, mørkt sted i en tett lukket beholder eller pose. Etter tilberedning kan bønnene oppbevares i kjøleskap i omtrent fire dager eller fryses ned.
Innhold: 500 g
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1377 kJ / 329 kcal |
Fett |
0,5 g |
- herav mettede fettsyrer |
0,2 g |
Karbohydrater |
62,9 g |
- herav sukkerarter |
2,4 g |
Kostfibre |
12,7 g |
Protein |
19,9 g |
Salt |
0,013 g |
Inneholder:
500 gram
Azukibønner*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Kan indeholde spor af: Gluten, Sesam, Nødder
Opphavsland:
Kina
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
