Trevijano Paella 8 Grønnsaker - 280 g

1
Se alle produkter fra Trevijano
Varenummer: 48361

Trevijano Paella med 8 forskjellige grønnsaker

Denne paellaen fra Trevijano er laget med 8 forskjellige typer grønnsaker, blant annet grønn og rød paprika, løk, gulrot, gulrot, hvitløk, squash, purre og wakame-tang. Paellaen er smaksatt med paprika, laurbærblad og safran. Paella er rask og enkel å tilberede, noe som gjør den perfekt i en travel hverdag. Du kan tilsette fisk eller kjøtt i retten etter eget ønske.

Forberedelse:

  • Varm opp 2 ss. olivenolje i en panne og tilsett innholdet i pakken. Hvis du ønsker det, kan du steke litt kjøtt før du tilsetter innholdet i pakken.
  • Tilsett 750 ml vann og 6 g salt.
  • La blandingen koke i 20 minutter (de første 5 minuttene på høy varme, deretter på middels varme).
  • La den stå i 5 minutter for å trekke etter at den er ferdig kokt.
  • Bare hyggelig!

Merk: For én person er mengdene ca. 140 g paellablanding og 400 ml vann.


Innhold: 280 g.


Næringsinnhold per 100 g:

Energi

1525 kJ / 359 kcal

Fett

1 g

- herav mettede fettsyrer

0,7 g

Karbohydrater

76,7 g

- herav sukkerarter

1,3 g

Protein

9,5 g

Salt

0,19 g

Ingredienser:

Ris, Grøn peber, Hvitløk, Løk, Rød paprika, Gulrot, Tang (Wakame), Courgette, Purreløk, Sød paprika, Laurbær, safran

Opphavsland: Spania

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Trevijano
Varenummer: 48361
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.