Økologiske Umeboshi-plommer fra Clearspring til tradisjonelle japanske retter
Umeboshi er en syltet umeplomme med en salt og litt skarp smak som har vært brukt i japansk medisin og matlaging i mange år. Plommen gir rikelig med smak, så du behøver ikke bruke store mengder i rettene dine. Disse plommene er av høyeste kvalitet, produsert i henhold til opprinnelige japanske tradisjoner.
Produksjon
Plommene vokser på trær i Wakayama-området i Japan, som er kjent for å ha den beste økologiske frukten. Frukten høstes i slutten av juni når den bare er delvis moden - det handler om å finne den rette balansen slik at frukten verken blir for grøtaktig eller for sur. Etter innhøstingen blir plommene først lagt i bløt og deretter lagt i saltlake for å syltes. Etter noen uker tørkes plommene i solen, og deretter gjennomgår de en kort sylteprosess en gang til i masse krydder.
Resultatet er et av de beste Umeboshi-produktene du kan finne i Japan.
Bruk
Umeboshi kan tilsettes i små biter til sushi, risboller og andre retter.
Oppbevaring : Kjølig og mørkt.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
134 kJ / 32 kcal |
Fett |
<0,5 g |
- herav mettede fettsyrer |
<0,1 g |
Karbohydrater |
4,3 g |
- herav sukkerarter |
1 g |
Protein |
1,3 g |
Salt |
17,5 g |
Inneholder:
200 g
Japanske ume blommer* (79%), Havsalt, Perilla blade (shiso)* (6%)
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

