Økologisk tradisjonell japansk Hatcho Miso fra Clearspring
Denne Hatcho Miso-varianten er den mest kjente og berømte Miso-pastaen i Japan, og ble servert til en japansk keiser for over hundre år siden. Produktet er en næringsbombe og inneholder dobbelt så mye protein som brun ris- eller byggmiso. Produktet får sin rike og kraftige smak etter en lang produksjonsprosess og lagring i opptil tre år.
Den unike produksjonen
Cleasprings grunnlegger bodde i Japan i 18 år, og i løpet av denne tiden ble han fascinert av japanske tradisjoner og produksjonen av deres tradisjonelle spesialiteter. Hatcho Miso er også produsert etter gamle metoder av Miso-eksperter. Miso består av en blanding av soyabønner og andre kornsorter, blandet etter en spesiell Koji-fermenteringsprosess.
Blandingen lagres deretter på store sedertrefat i opptil 36 måneder for å få det perfekte produktet. Produktet modnes ved en helt spesifikk temperatur, noe som skaper et produkt spekket med enkle karbohydrater, aminosyrer og fettsyrer. Resultatet er en kvalitetsmisoblanding med en kompleks umami-lignende smak.
Bruk
Hatcho Miso tilfører et spennende smakselement til rettene dine - prøv den for eksempel i sauser, dipper, sauser og gryteretter. Produktet er upasteurisert og skal alltid varmes opp.
Oppbevaring: I kjøleskap etter åpning og brukes innen 6 måneder.
Næringsinnhold per 100 g:
Energi |
1028 kJ / 246 kcal |
Fett |
12 g |
- herav mettede fettsyrer |
2,1 g |
Karbohydrater |
7,3 g |
- herav sukkerarter |
0,8 g |
Protein |
23 g |
Salt |
8,8 g |
Inneholder:
300 g
Fermenterede hele sojabønner*, Havsalt, Vann, Ristet bygmel*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Soya, Bygg
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
Andre kunder har også kjøpt
Alternative produkter
Anmeldelser
velsmagende
23-11-2024Tack för hälsosamma Miso Hatcho, Clearspring!
25-10-2020Kanske lite mindre populär sort miso även bland japaner (förutom i området mison kommer ifrån och i närheten), men jag rekommenderar varmt denna sort. En beskare, "kraftigare" smak än vanliga brun miso.
27-07-2017Det kan vel ikke være glutenfri hvis der er byg i ?
20-11-2015



