Clearspring Miso Hatcho (soya) - 300g
Økologisk tradisjonell japansk Hatcho Miso fra Clearspring
Denne Hatcho Miso-varianten er den mest kjente og berømte Miso-pastaen i Japan, og ble servert til en japansk keiser for over hundre år siden. Produktet er en næringsbombe og inneholder dobbelt så mye protein som brun ris- eller byggmiso. Produktet får sin rike og kraftige smak etter en lang produksjonsprosess og lagring i opptil tre år.
Den unike produksjonen
Cleasprings grunnlegger bodde i Japan i 18 år, og i løpet av denne tiden ble han fascinert av japanske tradisjoner og produksjonen av deres tradisjonelle spesialiteter. Hatcho Miso er også produsert etter gamle metoder av Miso-eksperter. Miso består av en blanding av soyabønner og andre kornsorter, blandet etter en spesiell Koji-fermenteringsprosess.
Blandingen lagres deretter på store sedertrefat i opptil 36 måneder for å få det perfekte produktet. Produktet modnes ved en helt spesifikk temperatur, noe som skaper et produkt spekket med enkle karbohydrater, aminosyrer og fettsyrer. Resultatet er en kvalitetsmisoblanding med en kompleks umami-lignende smak.
Bruk
Hatcho Miso tilfører et spennende smakselement til rettene dine - prøv den for eksempel i sauser, dipper, sauser og gryteretter. Produktet er upasteurisert og skal alltid varmes opp.
Oppbevaring: I kjøleskap etter åpning og brukes innen 6 måneder.
Energi |
1028 kJ / 246 kcal |
Fett |
12 g |
- herav mettede fettsyrer |
2,1 g |
Karbohydrater |
7,3 g |
- herav sukkerarter |
0,8 g |
Protein |
23 g |
Salt |
8,8 g |
Fermenterede hele sojabønner*, Havsalt, Vann, Ristet bygmel*
Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk
Soya, Bygg
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.



