Garpro 3-i-1 - en spesiell kombinasjon av melkesyrebakterier, kostfiber og allicin (fra hvitløk)
GARPRO er et kosttilskudd som kombinerer 5 ulike typer melkesyrebakterier med kostfiber som oligofruktose og inulin, samt Allisure® allicinpulver, den aktive ingrediensen i hvitløk. Produktet er skånsomt og gir ingen ubehagelig lukt.
Dosering:
1 kapsel daglig.
Innhold:
30 kapsler
1 kapsel inneholder:
| Daglig dosering | Mengde per porsjon | Enhet | Ri |
|---|---|---|---|
Allisure allicin pulver |
275 |
mg |
- |
- herav rent allicin |
82,5 |
mcg |
- |
- herav oligofruktose |
112,5 |
mg |
- |
Inulin |
25 |
mg |
- |
Lactobacillus plantarum |
600 |
mio |
- |
Lactobacillus delbrueckii |
37,5 |
mio |
- |
Lactobacillus acidophilus |
37,5 |
mio |
- |
Lactobacillus rhamnosus |
37,5 |
mio |
- |
Bifidobacterium bifidum |
37,5 |
mio |
- |
RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Inneholder:
30 kapsler
Melkesyrebakterier, Oligofruktose, Hydroxypropylmethylcellulose (kapsel), Inulin, Hvitløksekstrakt (Allium sativum L.)
Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.
Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.
Andre kunder har også kjøpt
Alternative produkter
Anmeldelser
Alle fire brugere i familien har fået ubehagelige langvarige hvidløgsopstød efter indtagelse.
20-12-2017