La Roche-Posay Pigmentclar

1 Produkt(er)

Pigmentclar – korrigerende pleie mot pigmentforandringer

Med tiden kan huden vise tegn på pigmentforandringer og/eller mørke flekker. Mange ergrer seg over disse forandringene da de typisk oppstår i ansiktet eller på henderne. La Roche-Posay Pigmentclar serien er fremstilt av aktive ingredienser som effektivt forebygger og behandler pigmentflekkene.


Effektiv og forebyggende

La Roche-Posays korrigerende pleie er basert på en effektiv formel som både reduserer og forebygger synligheten av pigmentflekker. Ved kontinuerlig bruk vil du være med til å opprettholde en ensartet hudtone og samtidig kunne gjenvinne din huds glød.

Pigmentclar serien kan brukes til selv den mest sensitive hud som er utsatt for pigmentforandringer eller flekker i huden. Ønsker du å vite mer om pigmentflekker, så kan du lese vår artikkel om pigmentforandringer her


Produkt oversikt

Pigmentclar Serum er et intentst korrigerende serum mot pigmentforandringer. Serumet reduserer både synligheten av pigmentforandringer samt mørke flekker på huden ved bryst og ansikt. Ved kontinuerlig bruk hjelper det med å opprettholde en ensartet hudtone og glød.

Pigmentclar UV SPF 30 er en korrigerende dagkrem mot pigmentforandringer. Dagkremen hjelper både med å forebygge samt redusere synligheten av pigmentflekker. Ved bruk vil hudtonen øyeblikkelig være mer ensartet, fylt med glød og beskyttet med SPF 30. Den kan brukes både til håndryggen, ansikt og bryst.  

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.