Biosym D-Sun 20 mcg - 120 stk.

Biosym D-Sun 20 mcg - 120 stk.
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 4150

D-Sun er Biosyms D-vitamin preparat med hele 20 ug naturlig D-vitamin som er utvunnet ved den samme prosessen som foregår i huden når den blir utsatt for solens stråler.

D-vitamin (Cholecalciferol) = Solvitaminet
Det er generelt kjent at tilstedeværelsen av vitamin D i kroppen er avgjørende for å kunne absorbere kalsium og fosfor fra tynntarmen. Vi kan også selv danne forstadiet til vitamin D og aktivere det - dette skjer når vi blir utsettes for solens UV-B-stråler eller kunstig lys med samme stråle spekter og kolesterol i huden omdannes til vitamin D.

Dersom man ikke oppholder seg mye ute kan man få D-vitamin gjennom kosten, men det har i de siste årene blitt mer og mer klart at det er en utbrett mangel på D-vitamin på verdensplan; spesielt på våre breddegrader langt fra ekvator. D-Vitamin finnes naturlig i fet fisk, fiskeleveroljer, ost og andre fettholdige meieriprodukter, eggeplommer, lam, kalv og avocado.

Både den D-vitaminen vi inntar fra mat og den vi selv danner lagres hovedsakelig i leveren og nyrene, men nyere forskning viser at kroppens vitamin D-depoter er langt mer utbredt enn man tidligere har antatt, noe som indikerer et større behov vedrørende daglig inntak av vitamin D. Nyere undersøkelser indikerer også at D-vitamin i sin aktiverte form stimulerer mer enn 200 gener og har derfor til dags dato mer enn 200 kjente funksjoner av organismen, og at en tilstrekkelig tilførsel av vitaminet således er avgjørende for forebyggelse av mange av vår sivilisasjonssykdommer. D-Vitamin viser også et lovende potensiale i terapeutisk sammenheng; Virkningen av vitamin gen-aktiverende egenskaper; bl.a. til aktivering av sterke antibiotiske peptider - en aktiverings som er overveiende doseavhengig. D-Sun er derfor et opplagt supplement til Omnimin og EPA + GLA i ethvert terapi forløp. 


Innhold: 120 kapsler

1 kapsel inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet
Cholecalciferol (D3-vitamin) 20 µg
RI (ADT) = Anbefalt daglig tilførsel for voksne samt barn fra 11 år og eldre.
Ingredienser:

Solsikkelecithin, Solsikkeolje, Cholecalciferol (D3-vitamin) udvundet af lanolin fra fåreuld, Vegetabilsk kapsel: Modificeret majsstivelse, glycerol, carrageenan, natriumcarbonat

Opphavsland: Danmark
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.
Inngår i kategoriene
D-vitamin

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.