Oil of Life® Standard - 500ml

Oil of Life® Standard - Kosttilskudd med linfrø- og kjempenattlysolje | Med24.no
Se alle produkter fra Livets olie
Varenummer: 2334

Oil of Life® Standard - Kosttilskudd med linfrø- og kjempenattlysolje

Oil of Life Standard er en blanding av økologisk, kaldpresset uraffinert linfrø- og kjempenattlysolje, og inneholder de essensielle fettsyrene som ikke dannes i kroppen. Alle aktive bestanddeler fra plantestoffene i behold, inkludert naturlig forekommende lignaner, en gunstig antioksidant. Disse to planteoljene har et optimalt blandingsforhold av omega 3-6-9 og GLA/gamma-linolensyre, for å skape den ideelle kombinasjon av fettsyrer som kroppen trenger (Omega 3-omega 6- omega 9 i forholdet ca 2,5 :1 :1).

Oil of Life er produsert under spesielt kalde temperaturer og lavt press, noe som gjør at alle aktive plantestoffene beholdes intakte. Det unike ved Oil of Life er dens store innhold av Kjempenattlysolje, som inneholder det hormonlignende prostaglandin E1 som kontrollerer celler og enzymer, og av mange betraktes som et av de viktigste områdene i biokjemien på linje med antibiotikaens gjennombrudd for 30 år siden.

Oil of Life er tappet og emballert under farmasøytisk kontroll i Danmark, og har den optimale balansen mellom fettsyrene:

Alfa-linolensyre (omega-3): 52%
Linol-syre (omega-6): 19%
Olein-syre (omega-9): 21%
Stearinsyre: 3%
Palmitoleinsyre: 4%
Rester, blant annet fosfolipider: 5%
Videre er det GLA (gammalinolensyre) ca. 80 mg pr. 15 ml. olje.

Livets Olje: Best i test! 
Seks av de mest solgte oljene på det danske marked er testet på 2 uavhengige laboratorier i henholdsvis England og Skotland, på forespørsel fra Danske Kostvejledere. Den første testen hadde til hensikt å avsløre om det var industriell behandling (raffinering) i oljen. Det ble blant annet sett etter NaOH (kaustisk soda), som er et veldig giftig stoff. Kun 2 oljer ble testet helt frie for reststoffer, altså rene naturlige oljer. Deriblant Oil of Life®. Den andre testen hadde til hensikt å avsløre oljenes forharskning ved å måle henholdsvis de peroxidine og anisidine verdiene. EU-standard for forharskning for olje/fettsyreprodukter til konsumbruk skal være under 10. Den dårligste oljen hadde en Totox-verdi på 21,4. Den nest beste hadde en verdi på 3,9 (Udo's Choise). Oil of Life® var den oljen med minst forharskning og den laveste oksideringen hadde en verdi på 0,6.

Egenskaper:

  • 100% naturlig og økologisk.
  • Vegetar & vegan.
  • GMP & ISO sertifisert.

Anbefalt dosering:

Voksne: 2-3 ss daglig, helst om morgenen.


Innhold: 500 ml.

Produktet kommer også i en mindre forpakning på 250 ml, og i kapselform.

Næringsinnhold (pr. 100 g):

Energi

3596 kJ / 872 kcal

Fett

93,2 g

Opphavsland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

EU økologimærke Ø-mærket

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.