Biosym Ominin - 60 stk

Biosym Ominin - 60 stk
Se alle produkter fra Biosym & Omnimin
Varenummer: 437

Omnimin Pure skifter navn til Omnimin, samme gode innhold i en optimert formulering

Omnimin er en sterk og velbalansert multivitamin med alt du trenger av vitaminer og mineraler

Omnimin er en høydosert og meget allsidig multivitamin som inneholder hele 28 vitaminer, mineraler, antioksidanter og andre næringsstoffer i optimale doser.

Preparatet er nyoptimert og fastleggelsen av næringsstoffer er bl.a. inspirert av den meget lovende og omfangsrike forskning i antioksidanters virkninger. Biosym er kontinuerlig oppmerksom på at en dagsdose av Omnimin® alltid er i overensstemmelse med resultatene fra den seneste seriøse forskning på området samt anbefalingene fra verdens førende kosteksperter.
Omnimin er kåret til Best New Health & Nutrition Product (Beste nye helsekostprodukt). Kåringen fant sted på messen Natural Product Scandinavia 2013, nordensførende internasjonale erhvervsmesse for naturlige produkter, helsekost, naturlig skjønnhet og organiske produkter.

Innovative ingredienser
Med Omnimin introduseres nye, innovative aktive ingredienser, og nedenfor følger en beskrivelse av disse samt andre aspekter som er med til å gjøre Omnimin unik.

100% fri for animalske ingredienser

Omnimin Pure® er helt uten animalske ingredienser og er sertifisert av The Vegetarian Society, England. Denne sertifiseringen er en garanti for at produktet er 100% vegetarisk. Omnimin Pure® er naturligvis også laget uten kunstige fargestoffer, og allergener som gluten og laktose, akkurat som Biosyms øvrige preparater.

Hvordan virker vitaminer og mineraler

Omnimin® inneholder bl.a. vitaminene A, B, C, D, E, K samt mineralene Kalsium, Magnesium, Jern, Sink, Kobber, Jod, Mangan, Krom og Selen. Nedenfor følger en rekke fysiologiske virkninger av vitaminer, mineraler og sporstoffer – alle godkjent av de europeiske helsemyndigheter. Det er snakk om et utsnitt og ikke en komplett liste.

Immunsystemet: A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, B-vitaminer (B6-vitamin, Folinsyre og B12- vitamin), Jern, Sink, Kobber og Selen bidrar til immunsystemets normale funksjon.

Oksidativt stress: C-vitamin, E-vitamin, Sink, Kobber, Mangan og Selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Disse kjennes også som antioksidanter.

Energistoffskifte samt tretthet og utmattelse: C-vitamin, Kalsium, Magnesium og Mangan bidrar til et normalt energistoffskifte. C-vitamin, B-vitaminer (Riboflavin, Pantothensyre, B6-vitamin, Folinsyre og B12-vitamin), Magnesium og Jern bidrar til å minske tretthet og utmattelse.

Nervesystemet: C-vitamin, B-vitaminer (Thiamin, Riboflavin, Niacin, Pantothensyre, B6-vitamin, Biotin og B12-vitamin), Magnesium, Kobber og Jod bidrar til nervesystemets normale funksjon.

Skjelettet og tennene: D-vitamin, K-vitamin, Kalsium, Magnesium, Sink og Mangan bidrar til å vedlikeholde normale knokler. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende knokler. Kalsium er nødvendig for vedlikehold av normale tenner, D-vitamin og Magnesium bidrar til å vedlikeholde normale tenner. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for normalt fungerende tenner og tannkjøtt.

Blodet: K-vitamin og Kalsium bidrar til en normal størkning av blodet. Jern bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og hemoglobin og hertil en normal oksygentransport i kroppen. B-vitaminer bidrar således: Riboflavin bidrar til å vedlikeholde normale røde blodlegemer, B12- vitamin og B6-vitamin bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer, og Folinsyre bidrar til normal bloddannelse.

Synet: A-vitamin, B2-vitamin (Riboflavin) og Sink bidrar til å vedlikeholde et normalt syn.

Huden, håret og neglene: A-vitamin, B-vitaminer (Riboflavin, Niacin, Biotin), Sink og Jod bidrar til å vedlikeholde en normal hud. Kobber bidrar til en normal pigmentering av huden. C-vitamin bidrar til normal dannelse av kollagen, som har betydning for en normalt fungerende hud.  Sink og Selen bidrar til å vedlikeholde normalt hår og negler, Kobber bidrar til en normal pigmentering av håret.

Anbefalt dagsdose for voksne og barn fra 11 år:

Det anbefales å innta 1-2 tabletter daglig.

Innhold: 60 tabletter

Innhold i 2 tabletter
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet

Vitamin A (retinylacetat)

800

µg

Vitamin D3 (kolekalsiferol)

20

µg

Vitamin E (d-a-tocopherolsuccinat)

50

mg

Vitamin C (L-ascorbinsyre)

400

mg

Vitamin B1 (thiaminmononitrat)

20

mg

Vitamin B2 (riboflavin)

20

mg

Niacin (nikotinamid/inositolhexaniacinat)

30

mg

Vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid)

14

mg

Folsyre (calcium-L-methylfolat)

400

µg

Vitamin B12 (metylkobalamin)

50

µg

Biotin (d-biotin)

200

µg

Vitamin K1+K2 (phytomenadion/menaquinon)

100

µg

Pantothensyre (Calcium-d-pantothenat/pantethin)

20

mg

Kalsium (Lithothamnium Calcareum)

200

mg

Magnesium (oxid/lithothamnium calcareum)

100

mg

Sink (zinkbisglycinat)

18

mg

Jern (ferrobisglycinat)

10

mg

Kobber (kobberbisglycinat)

0,4

mg

mangan (manganbisglycinat)

2

mg

Selen (selenberiket gjær)

160

µg

Krom (chrompicolinat)

150

µg

Jod (kaliumjodid)

150

µg

Molybden (ammoniummolybdat)

100

µg

Bor (natriumborat)

3

mg

Silisium (siliciumdioxid)

20

mg

Inositol (myo-inositol)

50

mg

Kholin (cholinbitartrat)

50

mg

Solsikkelecithin (fosfolipidblend)

100

mg

RI = Daglig referanseinntak for voksne og barn over 11 år.
RI ikke faslagt.
Ingredienser:

Vitaminer og mineraler:, Lithothamnium calcareum med organisk bundet calcium, Kolin, Solsikkelecithin, Inositol, Konsistensmidler:, Mikr. cellulose, Vegetabilske magnesiumsalter av fettsyrer, Overfladebehand­lingsmidler:, Hydroksypropylmetylcellulose, Hydroxypropylcelluose, Kalsiumkarbonat, Stearinsyre, Fargestoffer (naturlige):, Saflor, Sitron

Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.