Berthelsen Krom 125 mcg. - 250 stk

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Varenummer: 341

Berthelsen Chrom

Kosttilskudd med organisk bundet krom og som absorberes lett av kroppen. Uten laktose, sukker, gluten, fargestoffer og konserveringsmidler.
Den daglige dosen er 1 tablett, som gir 62,5 mcg krom

Innholdet av krom er tilsatt i form av kromgjær, samt kromforbindelser i spormengder. Berthelsen Krom er et lettopptakelig mineraltilskudd som holder til fire måneders forbruk. Den anbefalte dosering i forbindelse med slanking er 2 tabletter daglig, tilsvarende 125 mcg krom per dag.


Funksjon
Krom er viktig for blodsukker balanse.
Krom er viktig i forbindelse med slankekurer - et ekstra krom kosttilskudd holder blodsukkeret stabilt.

De fleste overvektige mennesker har det vanskelig med å slanke seg. Årsaken kan være at de mangler krom, et livsviktig mineral som regulerer kroppens blodsukker.

Naturlig krom finnes i blant annet ølgjær, brokkoli og fullkornsprodukter, men et gjennomsnittlig norsk kosthold inneholder bare rundt 35 mikrogram krom per dag, mens de internasjonale anbefalingene ligger mellom 50-200 mikrogram krom daglig.

Mange nordmenn ligger derfor langt under nivået i forhold til krom, som er viktig for en rekke biologiske prosesser i kroppen. Krom inngår blant annet i det som kalles glukosetoleransefaktoren som bidrar til å holde kroppens blodsukker i balanse.

Et stabilt blodsukkernivå er en av forutsetningene for å lykkes med sin slankekur og sikre et varig vekttap.

Lavt blodsukker øker sukkersuget.

Hvis kroppen har et underskudd av krom, resulterer det nesten alltid økt sult, trøtthet, irritabilitet, og økt sug etter søtsaker.

Når man føler at blodsukkeret er lavt, så dukker trangen til sukker og ekstra mellommåltider opp. Problemet er at effekten av, for eksempel, en sjokoladebit eller en rask matbit er kortvarig, og blodsukkeret synker raskt til bunns igjen.

Den sikreste veien til et varig vekttap er å trene mer, spise sunnere og deretter supplere med et ekstra tilskudd av krom.

Innhold i 2 tabletter
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Krompikolinat

125

mcg

312%

RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyllemidler (maltodekstrin, mikrokrystallinsk cellulose, silisiumoksid, stearinsyre), Overflatebehandlingsmiddel (magnesiumsalt av fettsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, glyserin), Krompikolinat

Opphavsland: Danmark
Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Varenummer: 341
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.