BioDrain Daily Detox - 30 tabletter

BioDrain Daily Detox - 30 tabletter
BioDrain Daily Detox - 30 tabletter
BioDrain Daily Detox - 30 tabletter
Se alle produkter fra New Nordic
Varenummer: 7524

BioDrain Daily Detox - 30 tabletter.

BioDrain Daily Detox er en ny "lillesøster" til den populære og testvinnende BioDrain Detox tabletten, som er et program du følger 1-2 ganger i året.

Derfor skal du fortsette med Biodrain Daily Detox
Når du i 4-6 uker har fulgt et detox program og har nådd målet ditt, er det siste du ønsker å falle tilbake. Derfor anbefales det at du fortsetter å ta BioDrain Daily Detox tabletter.

Sammensetningen av BioDrain Daily Detox er forskjellig fra den opprinnelige BioDrain tablett. BioDrain Daily Detox tablett inneholder de samme urtene som støtter leveren og urinutskillelse, men i tillegg inneholder den gurkemeie, bukkehornkløver og fennikel frø, som støtter den daglige nedbrytningen av fett i tarmen og støtter intestinal transitt tid. Det synes å være viktig for å hindre at avføringen hoper seg opp for lenge i tarmen.

Ønsker du ikke å ta BioDrain Daily Detox hver dag hele året, kan du velge å ta det i perioder når du belastninger kroppen og leveren mye, for eksempel. i julen eller store middager der du trenger for å støtte leveren og fordøyelsen av tung og mye mat.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.