Detox - utrensingskur

De siste årene har det blitt populært å gjennomføre en utrensningskur for å detoxe kroppen, fordi mange ønsker å hjelpe kroppen med å kvitte seg med giftstoffer og avfallsstoffer.

Hva er detox? | Kosttilskudd for rensingEr detox farlig?

31 Produkt(er)

Hva er detox?

I kroppens daglige funksjon er det hovedsakelig leveren og nyrene som er ansvarlige for å rense kroppen for avfallsstoffer. Leveren bryter ned og skiller ut mange avfallsstoffer, som filtreres ut til galleblæren, der gallen av og til tømmes ut i tarmen og blandes med avføring.

I nyrene renses en del av blodet, der avfallsstoffer skilles ut i urinen og næringsstoffer transporteres med blodet til cellene der de kan brukes i kjemiske reaksjoner til nytte for kroppen. Nyrene er derfor, sammen med leveren, svært viktige for å rense blodet for avfallsstoffer.

Fordøyelsen spiller en svært viktig rolle når det gjelder å kvitte seg med avfallsstoffer fra leveren, og derfor er det viktig å styrke og behandle tarmsystemet på best mulig måte. Du kan velge å supplere kostholdet ditt med kosttilskudd i kategorien mage og fordøyelse for å styrke fordøyelsessystemet, men flere av kosttilskuddene på denne siden er spesielt formulert for å støtte lever, nyrer og fordøyelse.

Kroppen er laget for å kvitte seg med avfallsstoffer på egen hånd, men med et rensende kosthold kan du forsøke å hjelpe kroppen til en effektiv og naturlig renseprosess.


Kosttilskudd for rensing av kroppen

På denne siden finner du ulike kosttilskudd som enten har som mål å støtte kroppens utrensende organer som lever og nyrer, eller som inneholder spesielle ingredienser som kan ha en avgiftende effekt. Det finnes et vell av forskjellige urter og grønnsaker som hver for seg og i bestemte kombinasjoner antas å hjelpe kroppens funksjoner.

New Nordic Active Liver

Tilskuddet Active Liver fra New Nordic er populært blant våre kunder som ønsker å hjelpe leveren og fordøyelsen spesielt. Tilskuddet inneholder både marietistel og artisjokk, som antas å støtte lever- og gallesystemets funksjon. Active Liver er enkelt og lett å bruke - bare ta 1 tablett en gang om dagen med litt væske. Tilskuddet er ikke en midlertidig renselse, men et tilskudd som du tar regelmessig over en lengre periode.

Rens på 5 dager

Hvis du vil gi kroppen din et raskt løft, gir Solaray Multidophilus Cleanse kroppen din et vell av spesielle ingredienser på 5 dager. Multidophilus Cleanse har et høyt innhold av melkesyrebakterier i kombinasjon med urter som mariatistel, løvetann, artisjokk og loppefrøskall. Alle disse ingrediensene har som mål å støtte lever-, nyre- og fordøyelsesfunksjonen og bidra til en sunn tarmflora.


Er detox farlig?

Det er viktig å være klar over at kosttilskudd aldri bør erstatte et vanlig, sunt og variert kosthold. Et normalt kosthold tilfører kroppen mange viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler, og du bør være forsiktig med å prøve populære hjemmelagde kurer eller avgiftninger som hvitløkskurer, juicekurer eller natronkurer.

Noen prøver også en vannkur for å skylle ut alle giftstoffer, men det kan være farlig å innta for mye vann. Derfor bør du holde deg til de anbefalte mengdene fra helsemyndighetene og unngå overdrevent inntak. Det er imidlertid forskjell på vanndietter som fokuserer på faste og regelmessig vanninntak, noe som er greit i en kort periode, og vanndietter som krever et overdrevent inntak av mer enn 2-3 liter vann daglig.

Hvis du spiser sunt og variert under kuren med et av kosttilskuddene ovenfor, har du gode forutsetninger for å hjelpe kroppen med å rense seg for avfallsstoffer – uten å risikere å gå glipp av viktige næringsstoffer på veien.


Start din detox på Med24.no!

Hvis du er på utkikk etter et kosttilskudd som kan bidra til kroppens normale evne til å kvitte seg med avfallsstoffer, kan du finne et stort utvalg her på vår nettside og få rask levering over natten. Hvis du er usikker på hvilke kosttilskudd du skal velge eller har spørsmål om helse og kosthold generelt, står våre utdannede farmasøyter og kostholdseksperter alltid klare til å hjelpe og gi råd.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.