Skin Care Perfect Tan - 180 tab

1
Se alle produkter fra New Nordic
Varenummer: 13869

Skincare Perfect Tan - 180 tabletter

Forberedelse til solen

Hudens solbrune farge er et samspill mellom solens stråler og hudens pigmentering innenfra. Skin Care Perfect Tan er en enestående soltablett som tilfører næringsstoffer til huden innenfra og inneholder standardiserte plantemolekylære ekstrakter fra mandarin, pomelo og kapers. En supplerende skjønnhetsrutine som påvirker hudens vitale funskjoner i dermis – laget hvor de fargegivende pigmentproduserende cellene finnes.

Tabletten inneholde kobber som bidrar til normal hudpigmentering ved å virke normaliserende på aktiveringen av den cellulære produksjon av fargerike UV-beskyttende pigmenter. Dessuten inneholder tabletten vitamin C som støtter dannelsen av kollagen og hjelper med å beskytte hudens veller mot oxidativt stress – blant annet netbryting av celler som medvirker til synlig aldring forårsaket av solens skadelige UV-stråler.

 Perfect Tan erstatter ikke kremer og skal derfor alltid brukes sammen med passende solfaktor. Tabletten er et supplement til den daglige skjønnhetspleien da næringsstoffene når de dype hudlagene hvor kosmetiske solkremer ikke kommer til. 

Anbefalt daglig dose:

Ta 2 tabletter daglig med et måltid eller et glass vann.
For å oppnå optimal effekt, begynn på tablettene fire uker før du begynner å sole deg og fortsett en måned etter soleksponering for å maksimere din brunfarge.
Anbefalt dosering bør ikke overgås.Innhold: 180 tabletter

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra New Nordic
Varenummer: 13869

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.