Beauty Bear Tan vitamins - 60 stk.

Beauty Bear Tan vitamins - 60 stk.
Se alle produkter fra Beauty Bear & DFI
Varenummer: 35119

Beauty Bear vitamin gummies TAN forbereder huden til sommerens sol - innenfra

Beauty Bear TAN Vitamins er smakfulle vingummier med ferskensmak som forbereder huden til sommerens sol. Tan Vitamins er et perfekt tilskudd for å oppnå en langvarig solbrun farge, og som samtidig beskytter huden mot å bli solbrent. 

Start med å ta kosttilskuddet ca 4-5 uker før solsesongen slik at du får mest mulig ut av virkningen. 

OBS! Tan Vitamins erstatter ikke solkrem, som alltid skal brukes når du oppholder deg i solen.

Beauty Bear er 100% vegansk, 100% fri for kunstig farge-, smaks-, og søtningstoffer og er IKKE testet på dyr.

Beauty Bear TAN vitamins inneholder en rekke aktive ingredienser som styrker ditt hår og hodebunn:

Betakaroten bidrar til vedlikeholdelse av normal hud, samtidig med at det beskytter huden mot solens stråler. Betakaroten er det man kaller et forstadie til a-vitamin, som vil si at det omdannes til a-vitamin i kroppen. Betakaroten er i tilleg karotenoid, og mere spesifikt en karoten, som er en gruppe røde og gule farvestoffer. Disse finnes blant annet i gulerøtter, og gir gulrøttene sin flotte oransje farve. Når man inntar betakaroten gjennom en periode så oppnår man det som kalles for karotenemi, som betyr at underhuden får en gylden farge og man får en gylden hudfarge. Når huden får farge dannes fargen rundt om overhudens pigmentceller og gir cellekjernene i huden et beskyttende lag. Dette betyr at når vi blir solbrune, er dette altså en naturlig beskyttelsesmekanisme. Betakaroten gjør at vi får farge fortere, og derfor ikke blir så fort solbrente. I tillegg hjelper betakaroten mot soleksem. 

Acerola inneholder et høyt nivå av naturlig c-vitamin som hjelper huden med å danne ny kollagen og beskytter huden mot oksidativt stress. C-vitamin er nødvendig for å danne aminosyrer, som inngår i proteinet kollagen. Kollagen er den sterke og fleksible delen av både sener, brusk, tannkjøtt, hår, hud, negler og skjelett. Når huden eldes blir huden rynket, noe som bl.a. skyldes at dannelsen av kollagen minskes med alderen samt at kollagen nedbrytes av UV strålene fra solen. C-vitamin er derfor viktig for å vedlikeholde kollagennivået, som igjen er viktig for å styrke og vedlikeholde huden. 

Anbefalt daglig dose: 2 stk daglig
Kan tas sammen med alle de andre Beauty Bear vitaminene

Om Beauty Bear

Beauty Bear Vitamins produseres av en dansk familieeid virksomhet med over 40 års erfaring med produksjon og salg av kosttilskudd - Dansk Farmaceutisk Industri, også kjent som DFI.

Med Beauty Bear tyggevitaminer er spesielt designet med ideelle næringsstoffer for å pleie enten hud, hår eller negler. Det er laget på fruktfiber med smakstoffer fra naturlig frukt, og fruktpektin istedet for gelatin. Produktene blir løpende forbedret, slik at de alltid bygger på nyeste forskning.

Fordeler med Beauty Bear tyggetabletter: 

  • Ingen kunstige smak- eller søtningsstoffer
  • Ingen kunstige farvestoffer
  • 100% vegansk
  • Ingen testing på dyr

Innhold: 60 smakfulle vingummier

Ingredienser:

Glukosesirup, Rørsukker, Pektin (fruktfiber), Acerola Ekstrakt (Malpighi glabra L.), Betakaroten, Naturlig Aroma (fersken), Overflatebehandlingsmiddel (kokosolje, rapsolje, carnauba voks)

Opphavsland: Danmark
Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun brukes av gravide og små barn etter avtale med helsepersonell eller lege. Kosttilskudd som ikke er spesifikt merket for barn eller ungdom, bør ikke brukes av barn under 11 år.
Inngår i kategoriene
Medlemstilbud Solklar Gummies Sommerklar
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.