Beauty Bear Hair vitamins - 60 stk.

1
Se alle produkter fra Beauty Bear
Varenummer: 35118

Smakfulle Beauty Bear hår vitaminer er veganske vingummier med en deilig smak av solbær

BeautyBear Hair Vitamins er smakfulle vitamin "gummies" med solbærsmak, som gjennom essensielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler styrker og vedlikeholde håret. 

Hair Vitmains inneholder bl.a. biotin, acerola (vitamin C) og folsyre som sammen gir håret glans og fylde, så håret vokser raskere og blir sterkere. 

Hair Vitamins er til deg som ønsker et sterkere, kraftigere eller lengre og, eller som gjerne vil oppnå og vedlikeholde et sunt hår. 

Vitamingummies er 100% Vegansk, 100 % Naturlig farve og smak fra frukt og 100% Cruelty Free.

Beauty Bear HAIR vitamins inneholder en rekke aktive ingredienser som styrker ditt hår og hodebunn:

Biotin (vitamin B8) er en av de viktigste vitaminene for håret. Biotin både styrker håret, og gir glans og fylde. Det er laget mange studier på biotin som viser at de hjelper med hårets vekst siden de forhindrer DHT (dihydrotestosteron) i å begrense hårsekkenes evne til å oppta proteiner, vitaminer og mineraler - alle ting som er nødvendige for at håret skal vokse. DHT er en hyppig årsak til hårtap hos menn, men også hos kvinner med hormonelle endringer på grunn av for eksempel graviditet, overgangsalderen eller stress. I tillegg styrker biotin hodebunnen ved å produsere fettsyrer som forebygger flass og eksem. Fettsyrene hjelper til med å holde håret sunt og sterkt, slik at det ikke knekker så lett. I tillegg til biotin er folsyre og c-vitamin viktige vitaminer for håret. C-vitamin fordi det hjelper til med å produsere proteinet kollagen som sammen med folsyre styrker blodkarenes fuksjon og gjør det lettere for nytt hår å vokse ut. 

Acerola er en frukt som naturlig inneholder en høy mengde c-vitamin, og derfor kommer Beauty Bear Hair vitamins C vitaminer fra acerolafrukten. Flere studier har vist at c-vitamin som antioksidant fremmer hårvekst siden den er avgjørende for at kroppen kan lage kollagen. Kollagen styrker blodkarenes funksjon og optimerer derfor tilførslen av næringsstoffer til bl.a. håret og hårsekkene. I tillegg hjelper c-vitamin med å bekjempe frie radikaler som kan være skyld i hårtap over lengre tid. C vitamin jobber også godt sammen med e-vitamin, siden e-vitamin sammen med a-vitamin hjelper med å sette gang i blodsirkulasjonen slik at oksygen og næringsstoffer blir brakt ut til alle de små blodkarene i hodebunnen, noe som styrker hodebunnen og lar håret vokse raskere. 

Folsyre er et av de første leddene i prosessen for å få et bedre, fyldigere og mer glansfult hår, siden folsyre styrker celledeling og hjelper hårsekkene med å danne nye sunne hår. På den måten hjelper folsyre med å forhindre hårtap og uttynning av håret. 

Anbefalt daglig dose: 2 stk daglig
Kan tas sammen med alle de andre Beauty Bear vitaminene

Om Beauty Bear

Beauty Bear Vitamins produseres av en dansk familieeid virksomhet med over 40 års erfaring med produksjon og salg av kosttilskudd - Dansk Farmaceutisk Industri, også kjent som DFI.

Med Beauty Bear tyggevitaminer er spesielt designet med ideelle næringsstoffer for å pleie enten hud, hår eller negler. Det er laget på fruktfiber med smakstoffer fra naturlig frukt, og fruktpektin istedet for gelatin. Produktene blir løpende forbedret, slik at de alltid bygger på nyeste forskning.

Fordeler med Beauty Bear tyggetabletter: 

  • Ingen kunstige smak- eller søtningsstoffer
  • Ingen kunstige farvestoffer
  • 100% vegansk
  • Ingen testing på dyr

Innhold: 60 smakfulle tyggebjørner

2 gummies inneholder:
Daglig dosering Mengde per porsjon Enhet Ri

Vitamin A

750

µg

94%

Vitamin B5

6

mg

100%

B6

2,1

µg

150%

Folsyre (B9)

250

µg

125%

Biotin (B8)

360

µg

720%

Vitamin B12

6,3

µg

250%

Acerolaekstrakt

88

mg

-

- herav vitamin C

20

mg

25%

Vitamin D3

10

µg

200%

Vitamin E

18

mg

150%

Jod

150

µg

100%

Sink

2,5

mg

25%

Kolin

40

µg

-

Inositol

50

µg

-

Sikori-inulin

24

mg

-

RI (ADT) = Anbefalt daglig dose for voksne og barn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Opphavsland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dosen bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Beauty Bear
Varenummer: 35118
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.