Urizal Flex - 100 stk.

Urizal Flex - 100 stk.
Se alle produkter fra Urizal & Mezina
Varenummer: 625

Urizal Flex - 100 tabletter

Urizal FLEX er en ingefærtablett med fleksibel dosering etter behov, fra 2-6 tabletter daglig. Noen trenger lavere dose for å oppnå den ønskede effekten og det er nettopp til dem at Urizal FLEX det riktige valget.

DuoComplex har en unik sammensetningen av ingefær og bokhveteekstrakt og er det som gir Urizal sin gode effekt. Den opprinnelige Urizal ingefær ble utviklet i 1988 i samarbeid med forskere fra Universitetet i Odense.

Urizal ingefær er testet for innhold av plantevernmiddelrester og aflatoksiner. 

Aktivt innhold: 1 tablett inneholder 
250 mg av ingefærrotpulver (zingiber officin radix) (43,5%), boghveteekstrakt (Fagopyrum esculentum) (0,9%) HjælpestofferGlucose, potetstivelse, maltodekstrin, mikrokrystallinsk cellulose, polyvinylpyrrolidon, silisiumdioksid, magnesiumsalter av fettsyrer, hydroksypropylmetylcellulose, glyserin, talkum. 

Dose (voksne) 
Fleksibel dosering: 2-6 tabletter daglig

Ingredienser:

Fyllemiddel (dikalsiumfosfat), Fyllemiddel (mikrokrystalinsk cellulose), Fyllemiddel (polyvinylpyrrolidon), Fyllemiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), Fyllemiddel (silisiumdioxid), Ingefærpulver (Zingiber officinale Roscoe), Bokhveteekstrakt (Fagopyrum esculentum Moench), Overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), Fuktighetsbevarende middel (glyserol)

Er * angitt ved en ingrediens betyr det at denne ingrediensen er 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskudd: Den anbefalte daglige dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et sunt og variert kosthold. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.