Pharmaceris E Gaveeske

1
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris E-serie
Varenummer: 54026

Pharmaceris E Gaveeske – effektive hudpleieprodukter for tørr og kløende hud

Tørr og kløende hud kan være enormt frustrerende og til og med smertefullt; men heldigvis kommer Pharmaceris E Gaveeske din tørre hud til unnsetning! Pharmaceris inneholder både en body balm og en kroppssåpe, som er svært effektive i tilfeller av tørr hud og allergiske reaksjoner. Pharmaceris er et merke av skjønne dermatologiske produkter for hud og hår. I de 12 forskjellige seriene rettet mot forskjellige typer hudutfordringer, finner du komplette hudpleierutiner. De mange produktene er testet i kliniske forsøk og passer til mange forskjellige hudproblemer.

Gavesettet inneholder:

Emotopic Hydrating Body Balm (400 ml)
Body balmen kan brukes profylaktisk (forebyggende) mot tørrhet, og minsker risikoen for intensivering eller forverring av atopisk dermatitt. Anbefales for daglig pleie av tørr, til veldig tørr hud, med tendens til ruhet og kløe. Beskytter mot ytre faktorer (frost, vind, tørr luft, irriterende stoffer).

Emotopic Everyday Bath Emulsion (200 ml)
Denne emulsjonen anbefales for følsom, tørr og ru hud med tendens til kløe, irritasjon og utviklet kontaktallergi. Brukes også profylaktisk for sunn hud for å forhindre uttørking og å minske risikoen for, og tilbakefall av, atopisk dermatitt. Emulsjonen renser effektivt kroppen for urenheter, uten å påvirke den hydrolipide hudbarrieren.

Egenskaper:

  • For kløende og tørr hud
  • To deilige kroppspleieprodukter
  • Dermokosmetiske produkter

Pharmaceris E-serien – for tørr og kløende hud

Pharmaceris E-serien er en serie av spesialiserte og mykgjørende produkter, beregnet for daglig pleie av tørr/veldig tørr, dehydrert hud og hud som er utsatt for flassing og irritasjoner med tendens til å utvikle kløe. Produktene inneholder mykgjørende ingredienser som nærer huden optimalt, forbedrer hudens fuktighetsnivå og etterlater den myk og elastisk. Produktene inneholder nøye utvalgte ingredienser som har en sterk beroligende effekt, mykgjør huden og gjenoppretter følelsen av komfort selv for den mest dehydrerte huden.


Innhold: 1 sett.

Ingredienser

Body balm
Aqua (Water), Canola (Canola) Oil, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Hydrogenated Olive Oil Decyl Esters, Glycerin, C14-22 Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethi-cone, Petrolatum, Sodium Polyacrylate, C12-20 Alkyl Glucoside , Lano-lin, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Hydroxyacetophenone, Cyclopenta-siloxane, Tocopheryl Acetate, Trideceth-6, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Flower Extract, Citric Acid, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Tocopherol.

Body emulsion
Emollients: Hemp oil, Canola oil, Soya oil, Paraffin oil and others, Excipients, Surfactants.

Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris E-serie
Varenummer: 54026
Dermokosmetik
Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.