Dermalogica PreCleanse - 295 ml.

1
1
1
Se alle produkter fra Dermalogica & Dermalogica Cleansing
Varenummer: 53343

Dermalogica PreCleanse fungerer som en dobbel rens av huden - fjerner sminke og overflødig talg

Dermalogica PreCleanse sørger for at ditt vanlige renseprodukt kan trenge dypere inn i huden og gi en mer grundig rens. PreCleanse er en lett kokos- og aprikoskjernebasert renseolje som enkelt fjerner overflødig talg fra hudens overflate. Når produktet kommer i kontakt med vann, forvandles den vannløselige oljen til en melkeaktig lotion som fjerner oljebasert smuss og sminke fra overflaten av huden.

PreCleanse er beriket med aprikos- og olivenbaserte renseoljer, som gjør den til en nærende dybderens. Den er også rik på antioksidanter og vitaminer som har en mykgjørende og glattende effekt på huden. Rensen kan brukes til alle hudtyper, men er spesielt egnet for fet hud. PreCleanse er uten tilsatt parfyme og parabener.

Fordeler:

  • Velegnet til alle hudtyper især fet hud
  • Bidrar til en grundig rens av huden
  • Fjerner sminke, overflødig talg, oljebasert smuss og forurensning
  • Inneholder vitamin E olje som mykgjør og jevner ut huden

Bruk

Hell PreCleanse i tørre hender og masser inn i tørr ansiktshud for å løse opp smuss og talg. Kan også brukes på øynene for å fjerne sminke. Fokuser på områder med tilstopping og opphopning av døde hudceller. Fukt deretter hendene og fortsett å massere for å lage en lett, melkeaktig emulsjon. Rens ansiktet med lunkent vann. Avslutt med det anbefalte Dermalogica-renseproduktet.


Innhold:
295 ml

Ingredienser:

Kapryl-/kapriske triglyserider, Kjerneolje fra Prunus Armeniaca (aprikos), PEG-40 sorbitanperoleat, Frøolje fra Helianthus annuus (solsikke), Citrus Aurantium Dulcis (Appelsin) Olje, Skallolje fra Citrus Grandis (Grapefrukt), Cymbopogon Schoenanthus Oil, Frøolje fra Borago Officinalis (agurkurt), Olje fra Lavandula Angustifolia (lavendel), Bladekstrakt fra Rosmarinus Officinalis (rosmarin), Solanum Lycopersicum (Tomato) Extract, Olje fra Lavandula Hybrida (lavendin), Skallolje fra Citrus Nobilis (mandarin), Kliolje fra Oryza Sativa (ris), Frøolje fra Carthamus Tinctorius (safrantistel), Frøolje fra Aleurites Moluccana (kukuinøtt), Cetyletylheksanoat, Dimetikon, Tokoferylacetat, Tokoferol, C12-15-alkylbenzoat, Sitral, Limonen, Linalool

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Dermalogica & Dermalogica Cleansing
Varenummer: 53343
Dermokosmetik
Dermokosmetik

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.