Raz Skincare Mdh Serum - 30 ml

1
Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38500

Raz Skincare Mdh Serum - også kjent som RazSpa

RazSpa har endret navn til Raz Skincare. Det har ikke skjedd noen endringer med produktet, så du får fortsatt den samme deilige kvaliteten som før!

Mdh Serum fra Raz Skincare er et perfekt serum til å motvirke urenheter, fet og ellers irritert hud. Serumet setter ned sebumproduksjonen i talgkjertlene, noe som gjør at huden på naturlig måte produserer mindre fett som ellers ville stoppe til porene. Dette resulterer i at du vil oppleve færre urenheter og irritasjon. Produktet hemmer nemlig inflammasjon og har en fuktgivende effekt for å holde huden sunn og frisk. Produktet er basert på kraftfulle urter som for eksempel timian og stemorsblomst, som bidrar til disse gode effektene på huden.

Serumet kan brukes på alle urene, fete eller akneramte områder på huden, for eksempel i T-sonen, og gir en mattende og rensende effekt. 

Produktet kan enten benyttes forebyggende for å unngå fremtidige uønskede utbrudd, men kan også brukes som punktbehandling hvis man allerede har uren hud. Produktet kan brukes på alle hudtyper, men kan spesielt anbefales til akneangrepet hud. MdH Serum kan naturligvis brukes av alle som har behov for behandling, men har vist seg spesielt populær blant menn. 

Produktet kommer i en liten glassflakong med montert pipette, så det er enkelt å dosere mengden.

Egenskaper

  • Bekjemper kviser, akne og generelle urenheter
  • Setter ned sebumproduksjonen
  • Hemmer inflammasjon
  • Har en fuktgivende effekt
  • Gir huden en matt overflate
  • Inneholder naturlige urter
  • Virker forebyggende og behandlende
  • Egnet til alle hudtyper

Anbefalt bruk

Serumet brukes direkte på huden etter behov. Det kan brukes direkte på irritert hud for en behandlende effekt, men kan også brukes forebyggende på områder som ofte utsettes for irritasjon. 

Innhold: 30 ml

Ingredienser

Vann, bladjuice av Aloe barbadensis (aloe vera), natriumbenzoat, kaliumsorbat, alkohol, Viola tricolor (stemorsblomst), natriumklorid, denatoniumbenzoat, cetearylolivat sorbitanolivat, hydrolysert maisstivelse-rotekstrakt fra Beta vulgaris (bete), glyserin, pantenol, hydrolysert Carrageenan (karragenalge), natriumbenzoat, parfyme

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

Se alle produkter fra Raz Skincare - RazSpa
Varenummer: 38500

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.