Appelsinhud

Kanskje har du hørt kvinner i ditt liv beklage seg over deres appelsinhud, eller har oppdaget en bulet og ujevn hud på deg selv, som du ønsker å komme til livs. Den beryktede appelsinhuden rammer mange kvinner, og du kan i denne artikkelen lære mer om hva appelsinhud egentlig er og kommer av, samt lese om forskjellige gode råd og forslag til behandling og minsking av appelsinhud.

Hva er appelsinhud? | Slik kan du minske appelsinhud

13 Produkt(er)

Hva er appelsinhud og hvorfor kommer den?

Appelsinhud skyldes opphopninger av fett i bindevevet, som befinner seg i det nederste hudlaget mellom overhuden og musklene. Når fettopphopningene blir store nok, vil de tre frem blant bindevevsstrengene og gi huden en bulet og ujevn overflate. Disse fettopphopninger kommer blant annet i forbindelse med hormonelle forandringer i kroppen, og de ses i størst grad hos kvinner, selv om appelsinhud også kan finnes blant menn.

Da appelsinhuden kommer av fettopphopning, kan en høy fettprosent eller overvekt være med til å forverre appelsinhuden og få bulene til å være mer synlige. Derfor anbefales en sunn kost og en aktiv livsstil for å holde seg sunn.

Hvor lett du får appelsinhud avhenger dog også av dine gener, så selv om du er slank og mosjonerer daglig, kan du få appelsinhud allikevel. Det kan dog hjelpe med å holde huden stram, hvis du trener musklene under de ramte områder, som oftest er lår, rompeballer eller magen.

Metoder for å fjerne appelsinhud

Mange har gjennom årene forsøkt å finne frem til den beste metoden for å fjerne appelsinhud, og det har det kommet mange gode forslag ut av. Hos Med24.no kan du finne en lang rekke produkter med forskjellig bruk, som alle har til formål å minske appelsinhuden og i stedet gjøre huden spenstig, myk og jevn.

Cupping

Cupping er en spesiell type behandling hvor du med sugekopper skaper et vakuum og beveger koppen i spesielle mønstre over huden. Til bruk sammen med sugekoppen finnes forskjellige oljer, og den samlede bearbeiding av vevet gir bedre blodsirkulasjon og fører avfallsstoffer vekk fra vevet. Samlet skulle det gi en oppstramming av huden, og sugekoppene fra SARD Kopenhagen kan både brukes på lår, overarmer, rompeballer, knær og mage. Du kan finne sugekopper hos Med24.no, som kommer i 4 forskjellige størrelser. Sugekoppene er tilpasset i størrelse til den kroppsdel hvor de skal fjerne appelsinhuden.

Scrub

En annen måte å bekjempe appelsinhuden på er ved å bruke en bodyscub et par ganger om uken i forbindelse med badet. En scrub som Urtekram Green Matcha Cellulite Bodyscrub er spesielt utviklet for å motvirke fettopphopningene i bindevevet, som forsaker appelsinhud, og så er den enda veganervennlig. Når en scrub masseres inn i huden, stimulerer man samtidig blodsirkulasjonen i vevet som appelsinhud ellers er med til å hemme.

Krem

Når du daglig påfører bodylotion, er du med til å holde din hud fuktig og oppstrammet, hvilket gjør appelsinhud mindre tydelig.

Den parfymefri og veganske Ecooking Bodylotion inneholder blant annet nærende mykgjørende ingredienser som aloe vera-ekstrakt og sheasmør. I tillegg kan det i kremen finnes niacinamid, som faktisk hjelper med å tilrette hudens struktur, så du i mindre grad ser buler og ujevnheter som appelsinhud.

Olje

Til å stramme opp og glatte ut huden kan du med fordel bruke en velduftende olje som f.eks. RazSpa Fn+2, som er helt basert på naturlige ingredienser. Oljen er rettet mot å kunne minske appelsinhud eller væskesamlinger i kroppen som lipødema, og oljens innhold av umodent eple gir den sine rensende og oppstrammende egenskaper.

Serum

Som en intensiv anticellilittekur kan du i 6-8 uker bruke et serum, som intensivt stimulerer og fukter huden. Serumet inneholder rosenvann som gir deilig duft, har anti-aldrende effekt og stimulerer sirkulasjonen i huden. Serumets innhold av Grønn te og myriceline gir det anticellulitte-effekt, da det kan fremme fettforbrendnngen og hemme nye fettstoffers opphopning i bindevevet.

Bekjemp appelsinhud med hjelp fra Med24.no

Hos Med24.no ønsker vi å hjelpe alle til å føle seg godt tilpass, uansett hvilken hud man har. Hvis du gjerne vil minske din mengde av appelsinhud, kan du ovenfor finne en lang rekke av produkter til nettopp det. Hvis du vil vite mer om appelsinhud, kan du lese mye mer her.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.