Varmeputer, varmeflasker & pledd

Bruk varmeputer, varmeflasker, elektroniske varmetepper eller varmesko til å holde på varmen på kalde dager, varmebehandling for å lindre smerter i kroppen eller bare som en ekstra luksus.


Les mer om varmebehandling her!

25 Produkt(er)

Varmebehandling

Å ha varmeputer og varmeflasker tilgjengelig og kanskje mer praktisk enn du tror. De kan være nyttige til flere ulike ting – blant annet å behandle skader eller lindre menstruasjonssmerter. Hos Med24.no har vi et stort soritment innen varmebehandling, inkludert varmeputer, varmeflasker og elektroniske varmetepper.

Varmeputer til ledd- og muskelsmerter

Om du opplever stive, ømme eller vonde ledd og muskler, kan det hjelpe med varmebehandling. For eksempel kan du bruke en oppvarmet varmepose eller -krage på såre skuldre eller knær.

Dette myker opp og avspenner musklene, slik at både ledd og muskler får slappet av. I tillegg kan varmen øke til blodtilstrømningen til det ømme området, som gjør at det tilføres flere viktige næringsstoffet til området fortere. Dette fremskynder restitusjonsprosessen.

Hvis du sliter mye med smerter i muskler og ledd, kan du lese våre artikler «Muskelsmerter – Slik lindrer du plagene» eller «Lider du av leddsmerter? Kjenn til årsaker og behandling», og få tips til hvordan du kan behandle smertene ytterligere.

Varmebehandling mot mensensmerter

Mensensmerter er helt normalt, men det er ganske så ubehagelig. Hvis du er plaget av store smerter under mensen kan det til og med oppleves som hemmende i hverdagen – men varmebehandling kan mulig være redningen din. Mange kvinner opplever at å legge noe varmt over den nedre delen av magen lindrer smertene. En varmepute eller varmeflaske egner seg perfekt til å ha over fanget på dager hvor du trenger kjapp smertelindring.

Beurer har også en elektronisk varmepute for rygg og mage som kan lindre mensensmerter effektivt, og helt uten at du trenger å varme den opp på forhånd. Den fungerer som et tykt, varmende belte, og har tre ulike temperaturinnstillinger. Les flere tips om hvordan du kan lindre smerter under menstruasjon i artikkelen «Tips: Slik lindrer du mensensmerter».

Er du en frysepinn?

Kanskje du ikke har behov for varmebehandling for skader, men bare generelt er litt frossen av deg? Da vil de elektroniske varmeteppene i vårt sortiment være ren luksus for deg! Beurer tilbyr både varmepledd med 6 temperaturinnstillinger og en elektronisk fotvarmer med massasje. Disse er perfekte når du har kommet hjem fra en regnværsdag, eller når du sitter ute en kjølig sommerkveld.


Uansett hva behovene dine er, så finner du noe for deg i vårt utvalg av varmeprodukter. Tillat deg selv den avslappende pleien og kjøp en varmepute eller et varmeteppe på Med24.no!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.