Nicorette sugetablett 4mg coolmint - 4x20 stk

1
Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 48534

Nicorette sugetablett 4mg coolmint er et reseptfritt legemiddel til hjelp for deg som vil slutte å røyke. Brukes ved nikotinabstinens, ved røykeavvenning og røykereduksjon

Nicorette sugetabletter er et effektivt hjelpemiddel for de som ønsker å slutte å røyke. Nicorette sugetabletter kan brukes for å redusere nikotinavhengighet, enten det er første gang du slutter å røyke, ønsker å trappe ned antall sigaretter eller hvis du har fått et tilbakefall.

Ved hjelp av Nicorette sugetabletter kan du hindre ubehaget som kan oppstå når du slutter å røyke. Dette skyldes at du fortsetter å tilføre en liten mengde nikotin til kroppen for en kort periode. Sugetablettene løser seg gradvis opp i løpet av ca. 20 minutter, og frigir nikotin som tas opp i munnen.

Anvendelse

Voksne over 18 år: Instruksjonen for hvordan du skal bruke Nicorette avhenger av om du skal slutte å røyke umiddelbart eller slutte å røyke gradvis. Følg instruks i vedlagt pakningsvedlegg.

Plasser en sugetablett i munnen og flytt den periodevis fra en side i munnen til den andre siden og tilbake igjen inntil sugetabletter er helt oppløst. Dette tar vanligvis mindre enn 20 minutter. Sugetabletten skal ikke tygges eller svelges hel. Du bør ikke spise eller drikke mens sugetabletten er i munnen. Bruk ikke mer enn 15 sugetabletter daglig. 

Forsiktighetsregler

Bruk ikke Nicorette dersom du er allergisk overfor nikotin eller noen av de andre innholdsstoffene i dette legemidlet eller dersom du ikke røyker. Les pakningsvedlegget nøye før du starter behandlingen.

Gravide og ammende

Rådfør deg med lege eller apotek før du tar dette legemidlet dersom du er gravid eller ammer, tror du kan være gravid eller planlegger å bli gravid.

Graviditet
Det er svært viktig at du slutter å røyke når du er gravid, fordi nikotin kan føre til redusert vekst hos barnet ditt. Det kan også føre til for tidlig (prematur) fødsel eller til og med dødfødsel. Det beste er om du kan slutte å røyke uten bruk av nikotinholdige legemidler. Klarer du ikke dette, bør du kun bruke Nicorette etter råd fra helsepersonell.

Amming
Nicorette bør unngås når du ammer fordi nikotin går over i morsmelk og kan påvirke barnet ditt. Dersom helsepersonell har anbefalt bruk av Nicorette når du ammer, bør sugetabletten tas like etter amming, og ikke i løpet av de to siste timene før amming.

Oppbevaring og holdbarhet

Oppbevares ved høyst 25ºC.

Les pakningsvedlegget her

Innhold: 4x20 sugetabletter


Med24 apotek er underlagt apotekloven. Dette produktet kan derfor bare kjøpes av personer over 18 år. Det er kun tillatt å kjøpe ett produkt av gangen.

Innhold: Virkestoff er nikotin. Hver sugetablett inneholder 2 mg eller 4 mg nikotin (som nikotinresinat).

Se alle produkter fra Nicorette
Varenummer: 48534
Legemiddel
Legemiddel

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.