Gibidyl Shampoo - 150ml

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Cosborg & Gibidyl
Varenummer: 658

Gibidyl Shampoo - Shampooen, som får nytt hår å vokse frem.

Få sterkere og sunnere hår med bruk av Gibidyl Shampo.

Forskere fra det anerkjente franske Laboratory Dermscan har testet shampooen på både menn og kvinner, og resultatene viste at daglig bruk av Gibidyl  shampoo, stimulerer hodebunnen og får nye hårstrå til å vokse ut. Dette gjør håret tykkere og fyldigere, samtidig som tendensen til tynt hår motvirkes.

Gibidyl Shampoo inneholder en spesiell ekstrakt (Cosborg®-PGB / 25 ™) fra den anerkjente medisinske urten Ginkgo biloba, som stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, så det transporteres mer næringsstoffer og gir en økt oksygentilførsel til hårsekkene i vekstfasen. Den økte tilførselen forbedrer hårsekkenes funksjon, noe som er svært viktig for hårets fylde og sunnhet.

Shampooen er tilgjengelig i to styrker. De første tre månedene, anbefales det å bruke Gibidyl Forte Shampoo for å få en sterk effekt. Deretter fortsetter man med Gibidyl Shampoo for å opprettholde den oppnådde effekten. Gibidyl Shampoo kan også brukes daglig for optimal effekt.
Etter hårvasken, anbefales det å bruke Gibidyl Balsam med gjenoppbyggende og pleiende stoffer. Inneholder ingen parfyme eller fargestoffer.


Ved tørt, tynt og skadet hår, anbefales det å bruke Gibidyl Hair Repair Treatment etter hårvask. Denne hårkuren er en intensiv behandling, som fremmer hårets styrke, glans og naturlige farge.

Ingredienser:

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Lauryl Glucoside, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Opphavsland: Danmark
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Cosborg & Gibidyl
Varenummer: 658

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.