Cocoon Organic Laundry Silke svamp 4-5 cm.

Cocoon Organic Laundry Silke svamp 4-5 cm.
Se alle produkter fra Cocoon Eco Living
Varenummer: 37634

Silkesvamp fra middelhavet som er 100% økologisk og allergivennlig

Silkesvampen fra Middelhavet anses for å være verdens fineste og mykeste natursvamp, og egner sig perfekt som vaskesvamp til barn og voksne.
Silkesvampens fantastiske mykhet og svampens meget fine porer gjør svampen i stand til å rense huden i dybden på en myk og naturlig måte, og hjelper med å vedlikeholde en sunn blodsirkulasjon i ansiktet og på kroppen. De mange fine kanaler sikrer samtidig at svampen er lett å rense og holde ren, så bakterier og smuss ikke opphopes i vaskesvampen. 

Silkesvampen tilhører den familien av natursvamper som kalles ’Silk Sea sponges’

Silkesvampen har utrolig mange små og fine kanaler. De mange fine kanaler i svampen gjør silkesvampen helt fantastisk myk, og gjør at svampen kan oppta en utrolig mengde vann. Silkesvampens myke struktur og dens evne til skånsomt å rense huden i dybden, gjør svampen velegnet både som vaskesvamp til barn og voksne og også som ansiktssvamp til voksne.

Silkesvampen er en av mange arter av natursvamper som gror på bunnen av havet, hvor de lever av den luft og føde som vannstrømmen bringer til dem. Cocoon’s silkesvamper stammer fra Middelhavet, hvor man finner den høyeste kvalitet av natursvamper, og hvor befolkningen har stort fokus på å vedlikeholde og forbedre det naturlige planteliv i korallrevet og natursvampenes flora. Da natursvampene gror vilt på bunnen av havet, finnes svampene i mange forskjellige farger og former. Alle natursvamper har det til felles at de alle blir utrolig myke så snart de blir våte. 

Hvordan passer jeg på min natursvamp

Det er viktig alltid å vaske svampen grundig med rent vann etter bruk og sørge for at alle såperester er ute av svampen, hvis den er brukt sammen med såpe. Hvis natursvampen kommer til å ligge i blødt med for mange såperester, kan svampen langsomt bli mykere og slimete.
Derfor er det viktig å skylle svampen grundig etter bruk. Bruk helst kaldt eller lunkent vann til å rengjøre natursvampen. Når svampen er rengjort, klem da svampen tørr for vann og la den deretter tørke et tørt og luftig sted, til svampen er helt tørr.
Vri aldri en natursvamp, da svampen kan ta skade av dette. 

økologisk natursvamp

Inneholder 1 stk silke svamp på 4-5 cm.

Inngår i kategoriene
Badebørster og svamper Tilbehør

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.