Cocoa Brown

Vil du ha en deilig brunfarge uten å måtte tilbringe flere timer i solen eller i solariet? Da er Cocoa Brown din redning! De fantastiske selvbruningsproduktene inkluderer alt fra selvbruningsmousse og lotion, til kroppsskrubb og påføringshansker. Les mer om Cocoa Brown her.

10 Produkt(er)

Cocoa Brown sikrer deg en jevn, gyllenbrun farge – helt uten striper

Cocoa Browns selvbruningsreise går tilbake til 2012, da Cocoa Brown 1 Hour Tan ble lansert. Siden 2012 har det bare gått oppover; Cocoa Brown har revolusjonert selvbruningsmarkedet, og mottatt flere positive anmeldelser og utmerkelser over hele verden.

Skaperen bak Cocoa Brown er Marissa Carter, som selv har hatt utallige spraytans gjennom årene og har opplevd utfordringene som kan være forbundet med det. For eksempel nevner hun at hun etter en natt med spray tan våknet med en deilig, gyllen farge, som i seg selv ikke var noe galt med; problemet var bare at den gylne fargen også hadde smittet av på barnet hennes! Denne opplevelsen var nettopp utgangspunktet for Cocoa Brown, som med utviklingen av Cocoa Brown 1 Hour Tan gjorde det mulig for forbrukerne å oppnå en gyllenbrun farge på kun én time, uten å måtte sove med fargen på. I tillegg har Cocoa Browns selvbruningsprodukter en ikke-duftende formel, slik at du unngår den harde og kjente lukten av selvbruning imens fargen utvikler seg.

Slik bruker du Cocoa Browns selvbruningsprodukter:

For å oppnå de beste resultatene, kreves også den beste rutinen. Derfor er det utrolig viktig å både forberede huden og vedlikeholde fargen etterpå, slik at du oppnår et jevnt og holdbart resultat. Heldigvis kommer Cocoa Brown foran deg og har utviklet effektive produkter for både forberedning, påføring og vedlikehold.


Trinn1: forberedelse

Det kan lett oppstå striper, flekker og ujevnheter ved påføring av selvbruner. Heldigvis kan du med en god kroppsskrubb oppnå et jevnere og finere resultat. Cocoa Brown Tough Stuff er en effektiv kroppsskrubb som både fjerner døde hudceller og selvbruningsrester, og etterlater huden myk og glatt, slik at den er klar for selvbruning. Kroppsskrubben er skånsom og enkel å bruke, siden den ganske enkelt masseres inn i huden hver dag i dagene frem til påføring av selvbruner. Dette vil etterlate huden din silkemyk og klar for den deilige, gyllenbrune gløden.


Trinn 2: påføring av Cocoa Brown selvbruner

En påføringshanske er ofte nøkkelen til en jevn og vakker påføring av selvbruner; og dette behovet dekkes også av Cocoa Brown! Cocoa Browns utvalg av påføringshansker inkluderer Cocoa Brown Pink Tanning Mitt, Cocoa Brown Deluxe Double-Sided Tanning Mitt og Cocoa Brown Velvet Thumb Tanning Mitt, slik at du kan velge akkurat den hansken som passer dine behov.

For eksempel, når du trenger å bruke Cocoa Brown 1 Hour Tan, spray litt av produktet på selvbruningshansken, og fordel deretter produktet i forsiktige, sirkulære bevegelser. Du kan velge å la Cocoa Brown 1 Hour Tan sitte i 1, 2 eller 3 timer, avhengig av hvor mørk du vil ha fargen.


Trinn 3: vedlikeholdelse

De fleste av Cocoa Browns selvbruningsprodukter varer opptil 7 dager når du tar vare på huden etterpå, og sørger for at den får rikelig med fuktighet og pleie. Her er det derfor ideelt å bruke en deilig bodylotion med pleiende og fuktighetsgivende ingredienser.


Trinn 4: fjerning

Hvis uhellet skulle være ute og du fortsatt har striper, eller hvis du bare ønsker å forberede huden på et nytt lag med selvbruner, er Cocoa Brown Fresh Start Self Tan Eraser ideell. Ofte ville du prøve å skrubbe bort med en skrubbehanske for å løse problemet, men med Cocoa Brown Fresh Start Self Tan Eraser påfører du bare produktet på tørr hud og lar det virke i 5-10 minutter, noe som forsiktig fjerner fargen .

Cocoa Browns brede utvalg av selvbruningsprodukter

Cocoa Browns utvalg av selvbruner inkluderer både selvbruningsskum og selvbruningskrem, slik at du kan velge den typen som passer dine spesifikke behov:


Cocoa Brown 1 Hour Tan

Bestselgeren fra Cocoa Brown skiller seg ut fra andre selvbrunere på markedet ved å utvikle seg på kun én time, slik at du raskt og enkelt kan oppnå den vakre, gyllenbrune fargen – selv i en travel hverdag hvor du ikke har tid til å vent flere timer på at fargen utvikler seg! Kakaobrun en times brunfarge har også en duft av blomster og varer i opptil 7 dager. Cocoa Brown 1 Hour Tan er tilgjengelig i medium, mørk og ekstra mørk.


Cocoa Brown Gentle Bronze

Med denne selvbruningskremen fra Cocoa Brown slipper du bryet med å påføre selvbruningsmousse, og tilfører også ekstra fuktighet til huden samtidig som du oppnår en vakker, gyllen hudfarge. Cocoa Brown Gentle Bronze kan påføres hver eneste dag og gir deg derfor god kontroll da du gradvis kan intensivere fargen.


Oppnå en deilig, gyllenbrun farge med selvbruningsproduktene fra Cocoa Brown. Kjøp med rask levering og fri frakt fra 499 kr hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.