Anua

Anua er et koreansk hudpleiemerke som streber etter å lage de mest effektive skjønnhetsproduktene med naturlige og effektive ingredienser. Les mer om Anua ved å klikke her!

1 Produkt(er)

Anua hudpleie har spredt seg fra Sør-Korea til resten av verden

Anua er et populært hudpleiemerke som ble grunnlagt i 2018 av en gruppe dedikerte fagfolk. De ønsket å kombinere naturlige ingredienser med moderne teknologi. Dette resulterte i en rekke hudpleieserier som inkluderer Heartleaf, som er den mest brukte ingrediensen hos Anua på grunn av sine nærende, beroligende og gjenoppbyggende egenskaper.

Anua har et sterkt engasjement for bærekraft, kundetilfredshet og minimalisme. Dette gjenspeiles i de innovative produktformuleringene og den uimotståelige effektiviteten som Anua hudpleie leverer. Det brede utvalget av hudpleieprodukter er rettet mot ulike hudtyper og hudbehov, noe som sikrer at du kan bygge opp en grundig og gjennomtenkt hudpleierutine med Anua-produkter. Anuas eneste ønske er å utvikle hudpleieprodukter som gir synlige og merkbare resultater for forbrukerne, slik at de kan oppleve et skifte i selvtillit og hudhelse.

Hva er Heartleaf?

Hjerteblad er en nøkkelingrediens hos Anua. Mange av Anuas hudpleieprodukter er beriket med Heartleaf, som har mange potensielle fordeler for huden. Det er en plante som opprinnelig kommer fra Øst-Asia, og den har i århundrer blitt brukt i tradisjonell medisin og i kulinariske retter der den tilfører en syrlig smak. Nå har hjerteblad funnet veien inn i hudpleieindustrien på grunn av sine beroligende og fuktighetsbevarende egenskaper. Hjerteblad har også antibakterielle og betennelsesdempende effekter som bidrar til å kontrollere overflødig talgproduksjon, redusere forekomsten av akne og beskytte huden mot miljøfaktorer.

Anuas misjon: å være relevant for alle aldre og hudtyper

Anuas misjon er å eliminere hudproblemer hos alle typer mennesker med ulike hudtyper. De fokuserer på å møte kundenes behov og utvikler hudpleieprodukter spesielt for å løse vanlige hudproblemer. I tillegg ønsker Anua å sikre at hudpleieproduktene deres er egnet for alle hudtyper, og det gjør de ved å kun bruke nøye utvalgte, naturlige eller ikke-irriterende ingredienser. Med hudpleieprodukter fra Anua er hudpleierutinen din i gode hender – uansett hva du sliter med.

Anua finner løsninger i naturen

Anua bruker bare de beste naturlige og aktive ingrediensene i hudpleien. Ingredienser som hjerteblad, fersken, grønn sitron og bjørk er nøye utvalgt for sine milde og effektive egenskaper. Anua Heartleaf 77 Soothing Toner er for eksempel kjent for sine beroligende og fuktighetsgivende egenskaper som kommer fra naturlige ingredienser, mens Anua Dark Spot Correcting Serum bidrar til å redusere pigmentering og forbedre hudens tekstur med ulike aktive ingredienser. Ved å kombinere naturlige ingredienser med innovativ teknologi skaper Anua produkter som gir synlige resultater uten at det går på bekostning av helse og bærekraft.

Din guide til en komplett Anua-hudpleierutine:

Trinn 1: Anua Cleansing Oil
Spesifikt produkt: Anua Heartleaf Pore Control Cleansing Oil
Slik gjør du: Start hudpleierutinen med å massere Anua Cleansing Oil inn på tørr hud for å fjerne sminke, overflødig olje, solkrem og smuss fra huden. Tilsett litt vann for å emulgere oljen, og skyll av med lunkent vann.

Trinn 2: Anua Cleansing Foam
Spesifikt produkt: Anua Heartleaf Quercetinol Pore Deep Cleansing Foam
Påføring: Fukt ansiktet med lunkent vann og påfør en liten mengde Anua Cleansing Foam. Masser inn i sirkulære bevegelser og skyll grundig. Dette trinnet renser huden på dypet og fjerner gjenværende smuss.

Trinn 3: Anua Toner
Spesifikt produkt: Anua Heartleaf 77 Soothing Toner
Påføring: Hell en passende mengde Anua Toner i håndflatene, og dupp/press den forsiktig inn i ansiktshuden og på halsen. Når toneren er absorbert, er huden klar for neste trinn.

Trinn 4: Anua Serum
Spesifikt produkt: Anua Dark Spot Correcting Serum eller Anua Niacinamide 10 + TXA 4 Dark Spot Correcting Serum
Påføring: Påfør en passende mengde (ofte rundt ½ pipette) serum i ansiktet. Bruk fingertuppene til å massere serumet forsiktig inn i huden.

Trinn 5: Anua Moisturiser
Spesifikt produkt: Anua Heartleaf 70% Intense Calming Cream
Påføring: Avslutt rutinen med en fuktighetskrem. Masser kremen inn i ansiktet og på halsen i en oppadgående bevegelse for å forsegle fuktigheten og skape en beskyttende barriere.

Med Auas omfattende produktutvalg kan du skreddersy hudpleierutinen din slik at den passer perfekt til hudtypen din og tar tak i de utfordringene du har med huden din.

Anuas suksess skyldes den innovative utviklingsprosessen

Anuas suksess ligger i deres evne til å lytte til kundene sine. De gjennomfører jevnlig kundeintervjuer og samler inn tilbakemeldinger for å få direkte innsikt i kundenes behov, bekymringer og ønsker. Dette danner grunnlaget for produktutviklingen. Denne metodiske tilnærmingen til forskning har resultert i en produktserie som effektivt dekker et bredt spekter av hudproblemer. Anuas satsing på kundeinnsikt sikrer at hvert hudpleieprodukt er utviklet med kundens beste i tankene.

Anua kan bli din neste hudpleiefavoritt

Den økende populariteten til Anua kan tilskrives deres innovative produktutvikling, deres dype engasjement for naturlige og skånsomme ingredienser og deres evne til å lytte til kundenes behov. Ved å kombinere tradisjonelle koreanske skjønnhetsritualer med moderne teknologi har Anua skapt en serie hudpleieprodukter som effektivt løser en lang rekke hudutfordringer. Prøv Anua hudpleie selv, og opplev forskjellen på din egen hud.


Sjekk ut de naturlige, pleiende produktene fra Anua! På Med24.no finner du en haug av populære merker innen koreansk hudpleie.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.