Brystvortekrem

Brystkrem kan både forebygge og lindre såre, sprukne og sprukne brystvorter i forbindelse med amming.
Hvordan virker brystkrem? | Hvilken brystkrem bør jeg velge?

14 Produkt(er)

Ømme, sprukne og hudløse brystvorter?

Brystvortekrem er utviklet for deg som vil unngå hudløse, sprukne og såre brystvorter når du ammer. Hvis du allerede har såre brystvorter, kan brystkremen bidra til å lindre smerte og ømhet.

Slik fungerer Brystvortekrem
Når du smører brystvortekrem på brystvortene, tilfører du huden et nytt oljelag som beskytter mot bakterier og gir umiddelbar lindring. Det er viktig at du bruker en krem som er utviklet for amming. Ved å velge riktig brystvortekrem kan du være sikker på at den ikke inneholder utilsiktede tilsetningsstoffer osv.Slik bruker du brystvortekrem

  1. Sørg for at brystvortene er tørre og rene. Tørk dem forsiktig av med en ren klut.
  2. Påfør brystkremen du har valgt, på hele brystvorten. Ved behov kan du også smøre en liten mengde på innsiden av ammeputen.
  3. Vær oppmerksom på at noen kremer ikke trenger å fjernes før amming, mens andre bør tørkes av eller fjernes før amming.
  4. Rengjør helst brystvortene daglig med varmt vann i badekaret. Unngå å bruke såpe, og smør på den nødvendige eller anbefalte mengden brystkrem etterpå.


Lanolin krem - naturlig pleie for ammende mødre

Lanolin er et naturlig vidundermiddel for ammende mødre som ønsker lindring og beskyttelse for sine følsomme brystvorter. Lanolin krem utvinnes fra saueull og er en kraftig fuktighetsbevarende ingrediens som bidrar til å gjenopprette og opprettholde hudens naturlige fuktighetsbalanse. Dette gjør lanolin krem til et uunnværlig produkt i ammeperioden, da brystvortene ofte kan bli tørre og ømme.

Ved regelmessig bruk skaper lanolin en myk og smidig barriere som effektivt forebygger irritasjon og støtter hudens egen helingsprosess. Lanolin krem er derfor et must for alle mødre som ønsker en behagelig og pleiende ammeopplevelse.Hvilken brystvortekrem bør jeg velge?

Først og fremst er det viktig å finne den rette kremen for dine behov. Hos Med24.no har vi et utvalg av de beste og tryggeste valgene innen ammekremer til amming. Vi tilbyr blant annet

Lansinoh brystvortekrem: Dette er en av våre kunders favorittkremer. Den gir umiddelbar lindring og langvarig beskyttelse av hudløse og såre brystvorter hos ammende mødre.

Denne spesialutviklede kremen er et must for mødre som opplever ubehag ved amming. Lansinohs unike formel, basert på verdens reneste lanolin utvunnet av saueull, er utviklet for å gjenopprette og bevare hudens naturlige fuktbarriere som beskytter mot bakterieangrep.

Kremen trekker raskt inn uten å etterlate en fet hinne, noe som gjør den ideell til bruk etter hver ammeøkt eller etter behov. I tillegg til brystvortene kan Lansinoh også brukes på tørre lepper, babyrumper, albuer og hæler, samt til beskyttelse mot blemmer og svært sensitiv hud.

Lansinoh har ingen konserveringsmidler eller tilsetningsstoffer og er trygt for både mor og barn, noe som gjør det til et pålitelig valg for en behagelig ammeopplevelse.

Medela Purelan brystvortekrem: Gir naturlig og effektiv lindring for mødre med følsomme, tørre eller sprukne brystvorter som følge av amming. Kremen er formulert med 100 % naturlig lanolin, som etterligner hudens egne lipider og bidrar til å gjenopprette fuktighetsbalansen og beskytte mot ytterligere uttørking og skade.

Medela PureLan er fri for kunstige tilsetningsstoffer og konserveringsmidler, noe som gjør den trygg for både mor og barn, og den trenger ikke fjernes før amming. Medela PureLan kan også brukes til behandling av andre tørre hudområder, noe som gjør den til en multifunksjonell løsning for hele familien.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.