Zonnic

Produktene fra Zonnic er til for å gjøre prosessen enklere for deg som skal slutte og røyke. For mange tidligere røykere har produkter som hjelper med å temme nikotinsuget vært avgjørende i deres røykeslutt. Få din røykeslutt i gang ved hjelp av Zonnic!

Start din røykeslutt | Slik virker Zonnic | Hvilket produkt passer for deg?

3 Produkt(er)

Start din røykeslutt ved hjelp av Zonnic

De fleste er klar over de positive effektene av å slutte og røyke. Det skal ikke mye til for å reversere mye av skadene røyking påfører kroppen. Visste du at bare 24 timer uten røyk allerede reduserer risikoen for blodpropp?

Mange aktive røykere ønsker å slutte nettopp på grunn av dette, men for mange er det ikke bare å stumpe røyken på dagen. Ofte føles det som en stor omvending når man må kutte vaner tilknyttet røyking som har blitt en del av hverdagen. Da er det ikke alltid motivasjonen strekker til alene. Men det er aldri feil å tillate seg selv et hjelpemiddel! Zonnics produkter for røykeslutt er laget nettopp for dette, og skal hjelpe deg gjennom prosessen til et røykfritt liv.

Slik virker Zonnic

Zonnics røykeslutt-produkter tar fatt om hovedproblemet som gjør at mange synes det er vanskelig å slutte. Nemlig nikotin! Den største grunnen til at det er vanskelig å avvenne seg røyking er den fysiske avhengigheten av nikotin. Hver enkelt røyker har et ulikt nivå av nikotinavhengighet. Derfor kommer produktene med ulik mengde mg nikotin, så du kan tilpasse styrken til ditt behov. Zonnic sitt mål er å redusere røykesuget som skyldes nikotinavhengighet, og holde nikotinabstinensene i sjakk. I kombinasjon med viljestyrken, vil Zonnic dermed føre til at det er mindre sannsynlig at du plukker opp røyken igjen.

Hvilket Zonnic produkt passer deg best?

På Med24 har vi to ulike røykeslutt-produkter fra Zonnic, som begge lindrer røyksuget ved hjelp av nikotin. Her kan du lese mer om hvert enkelt produkt:


Zonnic Munnpulver - munnpulveret kommer i små, diskrete poser som legges under overleppen. Posen slipper ut nikotin over tid, og de er derfor perfekte for jobb eller på reise. Hvor mye nikotin som slippes ut avhenger av hvor mye man flytter på posen ved hjelp av tungen. De kan brukes til både røykreduksjon og full avvenning. Kommer i to forskjellige styrker: 2 mg og 4 mg nikotin.

Zonnic Munnspray - munnsprayen er perfekt når du raskt trenger et lite tilskudd av nikotin for å holde deg gående. Den er effektiv, og lindrer raskt røyksuget på ett minutt, men inneholder ingen av de skadelige giftstoffene som finnes i sigaretter. Sprayen har også en god og frisk smak av peppermynte. Finnes også i pakke med 2 flasker.

Kom i gang med din røykeslutt ved hjelp av produktene på Med24.no

Hvert år slutter millioner av mennesker å røyke – du kan være en av dem! På Med24 har vi er bredt utvalg av produkter som er til for å hjelpe deg gjennom din røykeslutt. Disse produktene, inkludert Zonnic-produkter, kan du alltid finne hos oss til en veldig god pris. Bestill og start ditt nye, røykfrie liv i dag!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.