Whimzees

Tyggebenene fra Whimzees fungerer både som en deilig snack til din firbente venn, og forebygger samtidig tannsten og plakk. Inneholder kun naturlige ingredienser, er kalorilette og har et høyt innhold av fiber. Les mer om tyggebenene fra Whimzees her.

17 Produkt(er)

Whimzees - tyggeben til hunder i høy kvalitet

Tyggebein, hundetannbørster, tannstix eller kjøttbein; Whimzees sine hundeprodukter spenner ekstremt bredt, men deres kunnskap om hunder og riktig ernæring spenner enda bredere! Whimzees ble opprettet tilbake i 2013 med én ting i tankene: å tilby produkter av høyeste kvalitet for kjæledyr. I dag holder Whimzees til i Nederland, hvor de stolt produserer tyggebein til hunder i en liten, bærekraftig fabrikk. Whimzees lidenskap for å utvikle de mest effektive og naturlige tyggebeinene, skinner igjennom i de ferdige tyggebeinene. De inneholder så få ingredienser som mulig, men har fortsatt de gode egenskapene, slik at din firbeinte venn kan få den smakfulle matbiten samtidig som tennene blir renset.

Effektive, naturlige tyggebein til hunder

Før du velger tyggebein til hunden din, er det viktig å stille krav; både for fiberinnhold, kalorier og kvaliteten på ingrediensene. Tyggebeinene fra Whimzees er utviklet med høyt innhold av fiber og få kalorier, slik at din firbeinte venn får i seg akkurat riktig næring. I tillegg inneholder tyggebeinene kun seks ingredienser, så du er sikker på at det ikke er tilsatt unødvendige stoffer og ingredienser som ikke kommer hunden din til gode.

Whimzees tyggebein har to funksjoner; på den ene siden fungerer beinene som et deilig, appetittvekkende mellommåltid for hunden din, og på den andre siden sørger tyggebeinene fra Whimzees for renere og sunnere tenner og tannkjøtt. Opptil 80 % av hunder over 2 år har tannstein i større eller mindre grad, noe som kan føre til gingivitt, som er den vanligste tannsykdommen hos hund og katt. For å unngå tannproblemer kan tyggepinner eller bein være en spesielt god idé, da de kan bidra til å forhindre utvikling av plakk og tannstein og redusere dårlig ånde.

Det kan imidlertid fort føles som en stor jungel av pinner, tannbørster og bein når du leter etter de perfekte tyggebeinene, som sikrer den beste tannpleie og ernæring for hunden din. Derfor kan det være en god idé å ha visse krav og regler å huske i bakhodet når du febrilsk prøver å finne hode og hale i den store tyggebeinjungelen:

Sjekkliste til et godt tyggebein:

  • Klinisk dokumentert til å rense tennene effektivt
  • Optimal størrelse, konsistens og hardhet, tilpasset rase og størrelse
  • Moderat eller kalorilett innhold
  • God smak
  • Ingredienser mot dårlig ånde

Må valper ha tyggebein?

Med en liten, ny valp kan du være ekstra forvirret og forsiktig i tyggebein-jungelen, da du selvfølgelig ikke vil la valpen spise noe som kan være farlig eller skadelig for de små tennene og den lille magen. Men faktisk er det bra å gi kjøttbein og tyggebein til valpen etter at den har utviklet sine voksne tenner (etter 4-5 måneder), da du kan forebygge eventuelle tannproblemer. Du må imidlertid være spesielt forsiktig og oppmerksom når du velger tyggebein til valper, slik at de ikke blir for sterke. Heldigvis har Whimzees utviklet tyggebein som er spesialdesignet for valper i en mykere kvalitet og mindre størrelse, slik at du kan være sikker på at din lille, firbeinte venn får tatt vare på tennene sine – og det er akkurat det Whimzees kan gjøre med tyggebein av høy kvalitet og kun få, naturlige ingredienser!

Whimzees' utvalg av tyggebein til valper inkluderer:


Whimzees Dental Tyggeben Puppy

Disse tyggebeinene til valper er designet for å fjerne plakk og tannstein og har en mykere tekstur som gjør dem enkle å tygge. Passer for hunder under tre måneder og under 2 kg. Tyggebeinene fra Whimzees finnes i både størrelse XS/S med 14 stk. og i M/L med 7 stk.


Kjøp de naturlige tyggebeinene til hunder fra Whimzees billig og enkelt hos Med24.no. Vi har eksperter på området og fri frakt fra 499 kr!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.