Terranova - 100% Veganske kosttilskudd uten tilsetningsstoffer

23 Produkt(er)

Om Terranova - 100% veganske kosttilskudd

Terranova er kjent for sine rene og næringsrike produkter, basert på naturens beste råvarer. Terranovas kosttilskudd er basert på synergien i den naturlige biokjemien mellom mennesker og næringsstoffer og er utelukkende laget av naturlige, veganske, ingredienser.

Terranova Synergistic Nutrition er en produsent av kosttilskudd etablert i 2008 av Stephen Terrass MRNT, tidligere teknisk direktør hos Solgar Vitamins UK. Terranovas mål er å oppnå så høy effektivitet og renhet i sine produkter som i det hele tatt mulig. Terranova foretrekker hele planteingredienser hvor mulig i stedet for farmasøytiske ekstrakter og ved å forbedre det synergistiske miljøet i kroppen slik at opptakeligheten av vitaminer, mineraler og andre næringsmidler forbedres. 

Alle Terranovas kosttilskudd har disse fordelene:

  • Inneholder friske råvarer, frysetørket ved høsting
  • Egnet til vegetarer og vegetarianere
  • Forbedret med Magnifood Synergistic Nutrition
  • Inneholder ingen tilsetningsstoffer

Hva er Magnifood Synergistic Nutrition?

Alle Terranovas produkter er forbedret med Magnifood, som er et synergistisk kompleks av planteekstrakter og ingredienser rike på phytonutrients. Alle ingrediensene er med til å gjøre kroppen mere mottakelig overfor kosttilskuddets vitaminer, mineraler og andre næringstoffer. 

Frysetørking holder på plantenes ensymer

Mange av plantene som brukes i Magnifood er friske råvarer som er frosset ned og frysetørket umiddelbart etter høsting. Forskning har vist at frysetørking av friske råvarer har en unik evne til å holde på plantenes ensymer, motsatt andre tørking og bevaringsmetoder. 

100% tilsetningsfrie kosttilskudd

Kosttilskudd er effektive på grunn av de aktive ingrediensene, og derfor mener Terranova at man kan klare seg uten alle tilsetningstoffene man finner i mange andre kosttilskudd serier. 

For å unngå tilsetningsstoffer, er Terranovas kosttilskudd alltid enten: 

  • 2 delte vegetabilske kapsler
  • Pulver form
  • Flytende form

Sertifisert økologiske og etisk høstet ingredienser

De fleste ingrediensene i Terranovas produkter er enten sertifisert økologiske eller etisk høstet i det fri. De fleste ingrediensene kommer fra gården Eclectic Institute i Oregon, USA som er omgitt av vill skog, Sandy River Canyon og vakre Mount Hood. Alle ingrediensene som høstes hos Eclectic Institute har grodd i et kjemikaliefritt miljø og blitt høstet på det stadiet hvor plantens bio-aktive markører har vært mest effektive. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.