Teministeriet

57 Produkt(er)

Teministeriet

Teministeriet er som navnet så smått antyder, en tevirksomhet grunnlagt i Malmö, Sverige. Her er hovedvisjonen, ifølge medstifter Kathryn Brown, som har vokst opp i Taiwan, å kombinere den gamle, østlige tetradisjonen med skarp, skandinavisk designestetikk.

Med et bredt utvalg av hvit, grønn og sort te i tallrike kombinasjoner med utvalgte urter og økologiske ingredienser, har Teministeriet lekre høykvalitetsprodukter for enhver smak.

Serier

AYURVEDA
Med avsett i historien beskriver begrepet "ayurveda" (sanskrit for "livsvitenskap") en holistisk behandlingsform brukt i India i årtusener. Her anvendes nøye utvalgte urter til å skape balanse i kropp og sinn. I denne serien finnes Teministeriets fortolkning i form av økologisk urtete i flotte, mørke glasskrukker.

Prøv for eksempel Recover med økologisk lakrisrot og ingefær, Beauty med peppermynte og antioksidantrik appelsinskall eller Boost med grønn te, matcha og chili.

SIGNATURE
- What's your number?
Teministeriets Signature (eller No.-) kolleksjon er sortimentets helt store glansnummer. I denne finner du et vell av nummererte gourmet-teer designet spesielt til å gi deg den ultimative smaksopplevelse.

Prøv for eksempel 262 Green Northern Berries med grønn te og ville, nordiske bær, 160 White Mulberry med sommerlig smak av papaya og eple eller den ekstravagante 150 White Elderflower Champagne med smak av hylleblomst, søt fersken og sprudlende champagne.

SUPERTEA
Supertea-serien er intet mindre enn super smakfull. Den dekker over en rekke forskjellige, økologiske teblandinger basert på særlig utvalgte, nærende og antioksidantrike urter, frukter, bær og krydder. Hver variant kommer dessuten i en flott, fargerik papireske, hvor teen er individuelt pakket i biologisk nedbrytbare poser.

Prøv for eksempel Green Tea Lemon Organic med grønn te og sitrongress, Tumeric Ginger Organic med økologisk gurkemeie og ingefær eller Mrs Grey Organic med klassisk, sort Earl Grey og et friskt twist av appelsin og bergamott.

Kjøp lekker spesialte fra Teministeriet hos Med24.no

Hos Med24.no forhandler vi et bredt utvalg av spesialte fra Teministeriet. Kjøp hos oss i dag - hurtig, billig og enkelt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.