Fettmåler og vekt

Fettmåler og vekt
2 Produkt(er)
Bli bedre kjent med kroppen din med en vekt med fettmåler

Akkurat som at vi alle er unike på utsiden, er vi også kroppene våre unike innvendig. Dette er noe mange av oss glemmer når vi søker råd hos «slankeguruene». Selv om det er noen viktige retningslinjer vi alle kan følge når vi vil ha et varig vekttap, handler mye av det om å kjenne sin egen kropp. Hva reagere din kropp på? Hva tåler den? Hvordan trener og spiser du slik at treningen får den mest optimale effekten?

Kort og enkelt handler det om å ha kjennskap til sin egen kropp. Og da er kunnskap om kroppens fettprosent viktig.

Med kjennskap til din egen kropps gettprosent får du et økt kjennskap til din egen kropp, og med gjentatte målinger har du mulighet til følge med på utviklingen i kroppens fettprosent.

Nei, det handler ikke om å bli klar til bikinisesongen eller å komme ned i yndlingsbuksene. Tvert  i mot, dersom du har en fettprosent som er for høy er også risikoen for å utvikle f. Eks. Hjrtekarsykdommer og aldersdiabetes også mye høyere.

Hvorfor bruker man ikke bare en vanlig badevekt?

Fordi en badevekt kun forteller noe om vekten din uten å vise endringer i kroppens sammensetninger. Det kan gi et falsk bilde når man veier seg på en vanlig badevekt, da man ikke ser resultater på samme måte som med en fettmålervekt. Selv om man ikke ser resultater på vekten kan det være en sammenheng mellom muskelmassen og fettprosenten. Selv om man kanskje har gått ned i fettprosent kan man ha gått opp i muskelmasse og dermed veie det omtrent det samme.

Her på Med24.no tilbyr vi en del forskjellige vekter med fettmåler som måler fettprosent. Nedenfor kan du lese om to av våre beste modeller.

Tanita BC-544N er vårt beste produkt i denne kategorien. Det er en fettmåler som kan gi en segmentert kroppsanalysevekt med trendanalyse som vil si at du på under 10 sekunder kan få en dyptgående og presist bilde av din kropps sammensetning av fett og muskler. Fettmåleren Tanita gir samtidig en mer nøyaktig angivelse av kroppsfett rundt indre organer i tillegg til at den vurderer kroppsbygning, helse i forhold til fett i mageregionen, knokkelvekt, hvileforbrenning og mye mye mer..

Fettmåler Tanita BC-544N har 3 års garanti.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.