Nardos Sterk Muskelbalsam - 100ml

1
(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Nardos
Varenummer: 11946
Nardos Sterk Muskelbalsam - 100ml

Langtidsvirkende for muskler og ledd. Brukes til behandling av akutte skader som følge av overbelastning av muskelsystemet. Den sterke muskelbalsamen er et naturprodukt som inneholder japansk peppermynteolje, som stimulerer blodsirkulasjonen.

Japansk peppermynteolje inneholder store mengder mentol, ca. 50%.
Mentol har en utvidende effekt på blodkarene, og absorberes lett av huden, på grunn av en spesialutviklet krembase. Dette øker oksygentilførselen og blodtilførselen til vev og muskler. Melkesyre og oppsamlede avfallsstoffer renset raskere ut.
På grunn av sin kjølende effekt har Nardos Sterk Muskelbalsam en umiddelbar effekt.

BRUK
- SPORT / ARBEID: Nardos Sterk Muskelbalsam brukes til effektiv behandling av
smerter og verkende følelser ved overarbeidede muskler og ledd, forårsaket av dårlig holdning eller intens fysisk aktivitet (jogging, sportstrening, etc.).
Ved alvorlige akutte idrettsskader (skader i muskelfibre, forstrekkelser, etc.) bør man kontakte lege og vente med å behandle med Nardos Sterk Muskelbalsam til den verste hevelsen har gitt seg.
Ved en nylig oppstått skade forsøker kroppen å reparere med en overdreven blodtilførsel til det skadde stedet. Den økte blodstrømmen ønsker man i de fleste tilfeller å begrense, noe som best oppnås med bruk av isposer.
Omtrent 48 timer etter at skaden inntraff, og hevelsen ikke har økt, startes behandlingen med sterk muskel balsam, slik at du opprettholde en god blodgjennomstrømning.

- MUSKELBEHANDLING:
Nardos Sterk Muskelbalsam brukes ved tilbakevendende og akutte muskelproblemer som kan behandles ved å øke blodsirkulasjonen, for eksempel ømhet i ledd, nakke, rygg og skuldre eller tennisalbue.

- INSEKTSTIKK/BITT: Påsmøres direkte på det berørte området. Nardos Sterk Muskelbalsam fjerner effektive kløe og ubehag fra insektstikk/bitt.

- MASSASJE: Hvis du vil bruke Nardos Sterk Muskelbalsam i forbindelse med massasje, bør balsamen brukes etter selve massasjen.

DOSERING
½-1 ts fordeled jevnt til den grønne fargen nesten er borte. For større områder gjentas
prosessen inntil hele området er dekket. Balsamen masseres deretter inn, til den er absorbert av huden.

MERK
Nardos Sterk Muskelbalsam er kun til utvortes bruk.
Unngå kontakt med øyne og slimhinner.
For alvorlige forstrekkelser og skader i muskelfibre: Kontakt lege og vent med å benytte den sterke muskelbalsamen inntil 48 timer har gått, og hevelsen har ikke økt. For å unngå overbelastning av den skadede stedet bør balsamen gnis inn forsiktig.

Ingredienser

Aqua, Mentha Arvensis, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Oleate, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Polysorbate 80, stearic Acid, Alcohol, Carbomer, Aminomethyl Propanol, Lactic Acid, Methylparaben, CI 75810 (Chlorophyl), d-Limonene.

Produktets ingrediensliste, næringsinnhold og emballasje kan endres over tid. Vi oppdaterer løpende på vår hjemmeside, men sjekk alltid emballasjen på produktet som er kjøpt.

(1) Skriv eller les anmeldelser
Se alle produkter fra Nardos
Varenummer: 11946

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.