Philips Avent sugerørskopp (12 mdr+) 300ml - Rosa

1
1
1
1
Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39395

Flott sugerørskopp fra Philips Avent til smårollinger i knallrosa!

De praktiske sugerørskopper fra det prisvinnende Philips Avent er ikke kun smarte, men hjelper også ditt barn med å utvikle en sunn munn og med å understøtte selvstendighet. Varianten her rommer 300ml og er tilpasset barn over 12 måneder. 

Din aktive smårolling vil få stor nytte av sugerørskoppen, når væskebehovet skal dekkes i løpet av dagen. Koppen kan romme masse væske og er super velegnet til å ha med på farten eller i leken. Koppens praktiske konturform og sklisikre struktur gjør den lett å holde på, mens det lekkasjesikre lokket sørger for at du slett ikke behøver å bekymre deg for opprydding og flekker på gulvteppet. Fra koppen går et sugerør med flip-top, som er fleksibelt og bøyelig for å sikre en naturlig drikkestilling. Koppens design er utarbeidet av eksperter med utvikling, praktisk bruk og hygiene i tankene. 

Denne koppen er i en frisk rosa farge med gult lokk, og fås også i en limegrønn variant. Dessuten fås sugerørskoppene også til barn i en yngre aldersgruppe. 

Philips Avent bryr seg om en sunn utvikling i munnen

Under barnets utviklingsprosess, er det spesielt viktig at det opplever en selvstendighet i hverdagen - også når det gjelder de små ting. Å drikke selv fremmer barnets motorikk og utvikling - derfor egner denne koppen seg super godt til overgangen fra baby til småbarn, når tåteflasken utskiftes. Koppens sugerør styrker munnens muskler og trener munnen, hvilket bidrar til en optimal utvikling. I samarbeid med kompetente eksperter er koppen tilpasset barnets ferdigheter og motoriske ferdigheter for å sikre en god utvikling. 

Philips Avent har blitt kåret som det førende merket innenfor barne- og babyprodukter - og det er ikke uten grunn! Deres produkter er høyst effektive og alltid av den beste kvalitet. Du kan være sikker på at med Philips Avent får ditt barn de beste produkter til deres selvstendige utvikling. 

Sugerørskoppen fra Philips Avent er super praktisk!

  • Velegnet til smårollingfasen - tilpasset barn over 12 måneder
  • Rommer hele 300ml
  • Hjelper med barnets utvikling og selvstendighet
  • Fleksibelt sugerør når helt ned til væsken
  • Utskiftbart sugerør
  • Super lett å skille og rengjøre
  • Merket med Philips' grønne logo

Innhold: 1 stk

Se alle produkter fra Philips & Philips Avent
Varenummer: 39395

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.