Sminkespeil

Legg den perfekte sminken hver gang med et godt sminkespeil med lys og/eller forstørrelse, sugekopper, fot eller oppheng. Her kan du finne et makeup speil som oppfyller dine behov – uansett om det er et sminkespeil til baderommet, til sminkebordet eller et til å ha med på farten!

Legg den perfekte sminken | Sminkespeil med lys | Sminkespeil med forstørrelse

48 Produkt(er)

Få perfekt sminke hver gang med et sminkespeil

For å få det beste resultatet når du legger sminken, er et klart speil nødvendig slik at du kan se hva du gjør. Det er superirriterende når du kommer ut av døren og oppdager at foundationen din ikke er blandet helt jevnt ut, at det er en flekk av mascara på øyelokket eller at du har leppestift på tennene. Med et sminkespeil kan du sørge for at all sminken er på plass før du forlater huset.

Når du skal sette opp håret ditt kan det være frustrerende og vanskelig å få kontroll på lokkene bakerst i nakken, og her kan et sminkespeil være din redning! På denne siden finner du mange forskjellige speil som enkelt kan holdes i hånden slik at du kan se håret bakfra.


Sminkespeil til veggen

Med et sminkespeil som henges på veggen får du rikelig med ledig bordplass, slik at du kan jobbe fritt og få oversikt over sminken din. Du kan velge både et vegghengt speil med forstørrelse og lys, eller du kan velge det klassiske og smarte 2i1 sminkespeilet fra Beurer, hvor speilet enkelt kan snus. Her kan speilet roteres akkurat som du vil og kan til og med tas ut av veggholderen, slik at du kan ta det med deg i vesken eller på reise. På den ene siden er sminkespeilet Beurer BS59 ordinært, og på den andre siden er det 5x forstørrelse.


Sminkespeil med lys

Et sminkespeil med lys sørger for at du tydelig kan se ansiktet ditt når du sminker deg. Et vanlig lys i rommet kan kaste ulike skygger dersom lyskildene er plassert for eksempel i taket eller i et hjørne, og det kan gjøre det vanskelig å legge jevn og vakker sminke.

På denne siden finner du mange forskjellige sminkespeil med lys, og til og med sminkespeil med LED-lys, som har naturlig lys og lavt energiforbruk. Hvis du er en fan av den klassiske og litt pyntede stilen, er det stilige Hollywood-sminkespeilet med LED-lys akkurat tingen for deg. Her er det plassert små pærer rundt kanten, som kan justeres i styrke. I tillegg er speilet batteridrevet, slik at du enkelt kan flytte det rundt uten å måtte tenke på å rote med en plagsom kabel – enklere blir det ikke!

Du finner både runde sminkespeil med lys og firkantede sminkespeil med lys, slik at du kan finne det speilet som best dekker dine behov og matcher stilen på interiøret ditt på rommet eller badet.


Sminkespeil med forstørrelse

Mange sminkespeil har både normal speilfunksjon og speil med forstørrelse. Med et sminkespeil med forstørrelse og eventuelt lys kan du enkelt se alle detaljer på nært hold, slik at du kan nappe øyenbrynene presist og legge på den perfekte eyelineren.

På denne siden kan du finne speil med og uten forstørrelse, og speilene er tilgjengelige i følgende forstørrelsesgrader:

  • Sminkespeil med 2x forstørrelse
  • Sminkespeil med 3x forstørrelse
  • Sminkespeil med 5x forstørrelse
  • Sminkespeil med 7x forstørrelse
  • Sminkespeil med 10x forstørrelse

Håndholdt sminkespeil

Trenger du å sjekke sminken din når du er ute eller holde i sjakk plagsomme babyhår i nakken eller pannen? Da kan du med et håndholdt sminkespeil få en fleksibel løsning som lar deg plassere og bruke speilet akkurat når og hvor du trenger det.


Sminkespeil med fot

Det kan være greit å ha muligheten til å flytte rundt på sminkespeilet, og derfor kan et sminkespeil med fot være den perfekte løsningen for deg. Både Beurer BS9 sminkespeil og Beurer BS55 sminkespeil har fot, men du kan også finne flotte og praktiske sminkespeil med fot fra Gillian Jones.

Foten og høyden på sminkespeilet kan variere, så enten du ønsker et mindre og mer kompakt speil, eller om du er fan av de slanke og høye designene, kan du finne det perfekte sminkespeilet til ditt sminkebord her på siden.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.