BB & CC Cream

Har du fått en fin sommerfarge eller vil du beholde hudens naturlige glød? Dropp foundation og bruk en BB-krem eller CC-krem i stedet. Du kan finne ut mer om de deilige kremene med vakre fargetoner her!

Les mer: BB- & CC-cream – hva er forskjellen? | De beste kremene

49 Produkt(er)

Hva er forskjellen mellom BB-cream og CC-cream?

Mange mennesker er forvirret om forskjellen mellom BB-kremer og CC-kremer. Dette er ikke uten grunn, da de to sminkeproduktene er svært like i både navn og funksjon. Du kan lære mer om forskjellen mellom de to fargede kremene her!

Hva er BB-cream?

BB cream står for Blemish Balm eller Beauty Balm og dekker minst av de to kremene. Det er en mirakelkrem som fukter som en dagkrem og farger huden lett. I tillegg til det kan de ofte også fungere som en primer. Dekningen kan variere fra merke til merke, så les om det enkelte produktet før du kjøper det.

Mange BB-kremer har beskyttende solfiltre som gjør den fargede kremen perfekt for sommermånedene. Du kan vise frem de fine fregnene og solgløden din samtidig som huden din er beskyttet mot solen og har en fin fargetone.

Hva er CC-cream?

CC-cream står for Color Correcting og gir en mer ensartet og jevn hudtone, hvor rødhet og pigmentforandringer dekkes mer enn med BB-cream. Den føles superlett på huden og inneholder ofte mange gode og nærende ingredienser. Lider du av rødhet eller rosacea bør du gå for en CC-krem med grønnfarge.

En CC-krem er dermed mer dekkende enn en BB-krem. Der foundation tradisjonelt nøyer seg med kun å dekke urenheter og pigmentforandringer, har mange CC- og BB-kremer i tillegg noen av egenskapene som vi forbinder med en dagkrem.


Bør jeg bruke BB-cream eller CC-cream?

BB cream er for deg som ønsker å gjøre huden litt mer jevn. Hvis du generelt er fornøyd med huden din, kan en BB-krem gi den ekstra gløden og jevnheten som får huden til å se fantastisk ut. Så du bør ikke forvente å kunne dekke urenheter slik en foundation kan. Fordi konsistensen er som en dagkrem, kan du enkelt bruke din BB-krem som primer før du bruker foundation for bedre dekning, og erstatte den med din vanlige dagkrem om du ønsker det.

CC cream er for deg som ønsker å korrigere rødhet, fargeforskjeller eller gi nytt liv til en matt hudtone. Du får dermed bedre dekning enn med en BB-krem uten at den blir så tung som foundation kan virke. I tillegg passer en CC-krem for deg som ønsker å pleie huden din med hvert eneste element i hudpleien din.


De beste BB- og CC-kremene

Det store utvalget av BB og CC kremer sørger for at det er noe for enhver smak. Du kan lese mer om kundefavoritter og hvilke produkter vi anbefaler nedenfor.

La Roche-Posay Rosaliac CC cream

Har du en tendens til rødhet i huden? Med SPF50 kan Rosalique 3-i-1 Anti rødme krem gi deg en jevnere hudtone samtidig som den beroliger sensitiv og rød hud. Den deilige kremen er blant de mest populære på grunn av sin milde formel.

Avène Hydrance Tinteds Hydrating Emulsion BB rich/light

Populære, franske Avène har laget en av de beste BB-kremene for tørr hud. BB-kremen finnes både i en rich og en light versjon, så du kan velge den perfekte BB-kremen for deg. Med SPF30 og irritasjonslindrende ingredienser kan du gi din tørre hud nytt liv med den deilige kremen.

Garnier BB Cream

En bestselger og evig favoritt blant mange er den fantastiske Skin Active BB Cream fra Garnier. Denne alt-i-ett-kremen kan erstatte både primer, dagkrem og foundation – uten at du trenger å gå på akkord med pleie eller kvalitet. Den deilige BB-kremen inneholder solfiltre, fukter huden og hjelper til med å korrigere tegn på tretthet, matt hudtone, linjer og urenheter. Garnier BB cream er tilgjengelig i light og medium.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.