Butt Plugs

En buttplug er et sexleketøy designet for anal stimulering, og er populært blant både menn og kvinner. Den brukes for å intensivere den seksuelle nytelsen og forberede til analsex. Les mer om buttplugs her!

35 Produkt(er)

Hva er en buttplug?

En buttplug er et sexleketøy designet for analsex og analstimulering. En buttplug skal føres inn i anus hvor den stimulerer nervecellene, noe som kan føre til dypere seksuell tilfredsstillelse og intensiverte orgasmer.

Disse små, men kraftige gjenstandene varierer i størrelse, form og materiale, noe som gjør dem ideelle for både nybegynnere og erfarne brukere.

Butt plugs kan brukes alene eller som en del av en parlek, og gir en ekstra dimensjon til forspill og samleie. Pluggenes allsidighet og evne til å forsterke den seksuelle opplevelsen gjør dem til et populært valg blant dem som ønsker å utforske nye sider ved seksualiteten.

De forskjellige typene buttplugs

I likhet med mange andre sexleketøy finnes det ulike varianter av buttplugs. En buttplug har vanligvis en kjegleform som gjør den enkel å føre inn og behagelig å ha på seg. Spissen er smal slik at den er lett å føre inn, mens bunnen vanligvis er bredere og utstyrt med en stopper som hindrer den i å gli lenger inn. Denne sikkerhetsfunksjonen er viktig for å sikre en trygg og behagelig opplevelse. Dette understreker viktigheten av å bruke sexleketøy som er beregnet på anal bruk, ettersom anus kan skape et vakuum som kan trekke gjenstander uten stopper lenger inn enn tiltenkt.

Materialene i en buttplug kan variere fra for eksempel silikon og glass til metall. Hver materialtype gir en unik følelse og opplevelse. Silikonplugger er myke og fleksible, noe som gjør dem ideelle for nybegynnere, mens glass og metall gir en glattere, hardere overflate og mulighet for temperaturlek.

I tillegg til en vanlig buttplug kan du også få mer avanserte buttplugs. Du kan for eksempel få buttplugs med vibrator, som er gode for å øke intensiteten i opplevelsen og kan styres enten manuelt eller via en fjernkontroll. Andre buttplugger har kreative design, for eksempel en diamant i enden. Dette kan bidra til å gjøre opplevelsen mer spennende og visuelt stimulerende, noe som øker den erotiske helhetsopplevelsen.

Hver type buttplug gir sin egen unike opplevelse, og valget avhenger av personlige preferanser og komfortnivå. Uansett hva du velger, er sikkerhet og hygiene alltid viktig når du bruker analleketøy.Fordeler med å bruke en buttplug

I tillegg til å gi nytelse har buttplugs en rekke andre fordeler som kan berike den seksuelle opplevelsen og utforskningen.

 • Butt plugs kan forsterke orgasmer og seksuell nytelse. Ved å stimulere nerveendene i anusområdet kan de tilføre en ekstra dimensjon til den seksuelle opplevelsen, både når man er alene og når man har samleie med en partner.
 • For de som ønsker å utforske analsex, kan buttplugs være et nyttig verktøy for å gjøre kroppen kjent med følelsen av penetrering. Dette kan gjøre analsex mer behagelig og mindre overveldende.
 • En buttplug kan bryte opp monoton sex, tilføre nye elementer og oppmuntre til eksperimentering. Det kan være en morsom og spennende måte å utforske hverandres kropper på nye måter.
 • Regelmessig bruk av buttplugs kan styrke og tone bekkenbunnsmuskulaturen, noe som kan ha helsemessige fordeler, for eksempel bedre blærekontroll.


Sikker bruk av buttplugs

 • Bruk alltid bare sexleketøy som er beregnet på analt bruk.
 • Velg buttplugs laget av kroppssikre, ikke-porøse materialer som medisinsk silikon, glass eller metall.
 • Rengjør alltid en buttplug før og etter bruk. Bruk for eksempel intimsåpe og varmt vann eller et rengjøringsmiddel for sexleketøy for å sikre at alle bakterier fjernes.
 • Det er viktig å bruke et godt glidemiddel, ettersom anus ikke produserer sin egen glidemiddel. Velg et glidemiddel som er kompatibelt med materialet i buttpluggen, da ikke alle glidemidler kan brukes sammen med sexleketøy.
 • Gå langsomt frem og gi deg selv tid til å slappe av under innføringen. Når du tar den ut, trekker du forsiktig og jevnt - aldri brått eller kraftig.
 • Begynn med en mindre størrelse, spesielt hvis du er nybegynner. Det er viktig å lytte til kroppen din og ikke overskride dine personlige grenser.
 • Hvis det oppstår smerte eller ubehag, må du stoppe umiddelbart. Smerter er en indikator på at du beveger deg for fort eller at noe ikke er som det skal.

Ved å følge disse retningslinjene kan bruk av buttplugs bli en trygg, komfortabel og behagelig del av din seksuelle utforskning. Sikkerhetsaspekter bør alltid prioriteres for å sikre en positiv opplevelse.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.