Scence

Med hudpleieproduktene fra Scence tar du vare på både huden og planeten! Hudpleieproduktene inneholder kun veganske ingredienser, som er pakket inn i plastfri, bærekraftig papiremballasje. Les mer om Scence her.

21 Produkt(er)

Scence – økologiske hudpleieprodukter med naturlige ingredienser

Scence gjør det enkelt å ta det riktige valget – uten å gå på akkord med hverken kvalitet eller effektivitet. Visjonen for det lille håndverkerfirmaet med base i Cornwall, England er å lage hudpleieprodukter basert på veganske, økologiske ingredienser med hensyn til miljøet. Men hvorfor gjøre hudpleie vegansk? "Fordi vi kan," svarte Scence ganske enkelt. For det er nok av plante- og mineralbaserte alternativer, så vi kan unngå å bruke ingredienser som kommer fra dyr. Du kan derfor være sikker på at de har hatt naturlighet, effektivitet og bærekraft i tankene når du utforsker hudpleieproduktene fra Scence. I tillegg er hudpleieproduktene produsert med milde dufter, som gjør at de kan brukes av både menn og kvinner.

Scence er både bra for huden din og bra for planeten vår!

Scence har som mål å pleie huden så vel som planeten, så du kan bruke din deodorant, body balm, face balm eller leppepomade med god samvittighet. Alle Scence hudpleieprodukter er produsert med miljøvennlig emballasje uten plast, som med andre ord betyr at emballasjen er basert på papir og derfor kan komposteres og gjenbrukes når du er ferdig med å nyte hudpleieproduktet ditt. Men selv om Scence sparer på både plast og unødvendige ingredienser, sparer de absolutt ikke på kvaliteten! Det er ikke noe kompromiss med verken effektivitet eller kvalitet når du bruker et Scence-produkt.

Aluminiumsfri deodorant – holder armhulene lukt- og fuktfrie hele dagen

Scence har utviklet en rekke økologiske, veganske hudpleieprodukter som dekker Scence håndbalsam, leppepomade, body balm, face balm og ikke minst aluminiumsfrie deodoranter. I stedet for aluminium nøytraliserer magnesium lukt, mens pilrot absorberer fuktighet, noe som vil holde armhulene tørre og luktfrie hele dagen. I tillegg inneholder deodorantene fra Scence økologisk kokosolje, mangosmør og eteriske oljer, som mykgjør og pleier huden din.

Hvorfor velge aluminiumsfrie deodoranter?

I mange vanlige deodoranter er aluminiumklorid en fast ingrediens, siden det fungerer som en antiperspirant på svettekjertlene under armene. Det er derfor en effektiv ingrediens hvis du vil unngå svette og svettelukt i løpet av dagen.


Kjøp de økologiske og veganske hudpleieproduktene fra Scence billig hos Med24.no!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.