SARDkopenhagen

SARDkopenhagen er for deg som er en moderne og bevist forbruker, og som ønsker enkle, naturlige, milde og effektive produkter som viser omtanke for sunnhet og miljø, uten å gi avkall på følelsen av luksus.

SARDkopenhagen er en danskprodusert hudpleieserie basert på 100% rene og naturlige oljer. Serien henvender seg til alle hudtyper - også sensitiv og følsom hud. Alle produktene er rike på essensielle fettsyrer og uten syntetiske innholdsstoffer og parabener. Både produkter og emballasje er uten ftalater og andre hormonforstyrrende stoffer. Emballasjen er biologisk nedbrytelig eller gjenbrukbar. Med SARD kan du selv skape og sette sammen din egen komplette hudpleieserie slik at de passer din rutine, dine behov og din hud. 

7 Produkt(er)

SARDkopenhagen er en innovativ og multifunksjonel produkserie som er uviklet og produsert i Danmark

Serien består av produkter til både hjemmebruk og klinikkbehandlinger og anbefales også til personer med skadet eller syk hud. Nøkleordene for produkene er effektivitet og øyeblikkelig virkning. 

Produkene er rike på essensielle fettsyrer - de samme som kroppens egne fettsyrer - og er uten syntetiske innholdsstoffer. 

SARDkopenhagen er utviklet av Charlotte Kasandra Tørnby

Charlotte Kasandra Tørnby er Cidesco kosmetolog, utdannet kroppsterapeut og har i mer enn 20 år arbeidet med konvensjonell hudpleie, intil hun i 2011 utviklet det danske merket SARDkopenhagen. Charlotte står selv bak utviklingen av alle produkter, i tett samarbeide med produsenten. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.